Hesabım
    Usta Yönetmen Quentin Tarantino Evlendi!

    Usta yönetmen Quentin Tarantino, 9 yıllık sevgilisi Daniella Pick ile dünyaevine girdi.

    Usta yönetmen Quentin Tarantino artık evli bir adam! ZincirsizThe Hateful EightKill Bill ve Ucuz Roman gibi unutulmaz filmlere imzasını atmış olan ünlü yönetmen Quentin Tarantino, 9 yıllık kız arkadaşı Daniella Pick ile evlendi. İki Oscar ödüllü yönetmen, ayrılıp barışarak toplam sürede 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına 2017 Temmuz'unda evlilik teklifinde bulunmuştu.

    2009 yılında, Soysuzlar Çetesi'nin İsrail tanıtımı sırasında tanışan ikili, çalkantılı bir ilişki yaşamıştı. Ayrılan ikili, 2015 yılında ünlü yönetmen kostüm tasarımcısı kız arkadaşı Courtney Hoffman'dan ayrıldıktan sonra yeniden birlikte olmaya başlamıştı.

    İsrailli pop yıldızı Pick, 2000'li yılların başında şarkıcılık kariyerine kız kardeşi Sharona ile başlamıştı. İkili 2005 yılında İsrail adına Eurovision şarkı yarışmasına katılmışlardı. 2006 yılında ise Sharona'nın ayrılması ile birlikte Daniella solo kariyerine başlamıştı. Güzel sanatçı aynı zamanda ünlü İsrailli şarkıcı ve söz yazarı Tzvika Pick'in kızı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Wedding day! ❤️ Ph by @curtisdahl exclusive for @people

    Dana Harel (@danahareldesign)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bu evlilik hem 55 yaşındaki yönetmen hem de 35 yaşındaki şarkıcı için ilk evlilikleri oldu. Gelinin düğünde giydiği 4 farklı gelinliğin tasarımını ise tasarımcı Dana Harel üstlendi. İkili, biri Hollywood'da, diğeri Tel Aviv'de olmak üzere iki kutlama düzenledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top