Hesabım
    Katherine Waterston'lı "State Like Sleep"ten Fragman Var!

    Katherine Waterston başrollü gerilim filmi "State Like Sleep"ten fragman geldi.

    Katherine Waterston'lı State Like Sleep filminden ilk fragman yayınlandı. Görsel sanatçı ve yönetmen Meredith Danluck’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmde başroldeki Katherine karakterine Katherine Waterston hayat veriyor. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve Alien: Covenant ile Hollywood'un jet hızıyla yükselen yıldızlarından biri haline gelen Waterston, bu kez bir gerilim filmi ile karşımıza çıkıyor. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var.

    Genç bir kadın olan Katherine’in, kocası Stefan Delvoe ile mutlu bir evliliği vardır. Hayatlarında her şeyin yolunda gittiği sırada Stefan’ın ani ölümü Katherine için büyük bir yıkım olur. Ünlü bir adam olan Stefan’ın intiharı sadece eşini etkilemekle kalmaz ülkede gündemine de bomba gibi düşer. Acılı kadın kocasının gizemli intiharının nedenine bir türlü anlam veremez. Stefan’ın yokluğuna alışmaya çalışan Katherine, her şeyi geride bırakarak yeni bir hayat kurmaya çalışır. Ancak kocasının ölümünden bir yıl sonra aldığı bir telefon tüm hayatını alt üst eder. Katherine, yaptığı rahatsız edici telefon konuşmasının ardından kocasının ölümüne neden olan şeyleri öğrenmeye karar verir. Brüksel’e, unutmaya çalıştığı hayatına geri dönen dul kadın, kocasının son günlerinde neler yaşadıklarını öğrenmek için araştırma yapmaya başlar. Katherine, kocasının gizemli ölümünün ardındaki sırrı çözebilecek midir?...

    Fenomen dizi Game of Thrones'un Daario Naharis'i, Netflix'in son bombalarından Haunting of the Hill House'un Steve'i Michiel Huisman, iki Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Michael Shannon, The Alienist, Güzel ve ÇirkinHobbit yapımlarından tanıdığımız, Hollywood'un geç keşiflerinden biri olan İngiliz oyuncu Luke Evans, Imposters'ın Emmy ödüllü Marsha'sı Mary Kay Place ve genç oyuncu Mark O'Brien'ın kadrosunda yer aldığı gerilim filmi "State Like Sleep"te, birlikte olduğu adamın gizli kalan ikinci kimliğini keşfeden bir kadının hikayesini izleyeceğiz.

    4 Ocak 2019 tarihinde Amerika'da izleyicilerle buluşacak olan filmin yapımcılığını ise Eddie Vaisman ve P. Jennifer Dana üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top