Hesabım
    "Avengers 4" Fragmanı Ne Zaman Çıkacak?

    Merakla beklenen "Avengers 4" fragmanına dair yeni gelişmeler burada...

    Merakla beklenen Avengers 4 fragmanına dair bilgi Tamer Karadağlı'dan geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin Iron Man'li sahneleri için mikrofon başına geçen ve karakterin Türkçe seslendirmesini yapan oyuncu, fragmanı izlediğini bildirdi ve görüşlerini açıkladı.

    Sosyal medya üzerinden gelen videoda Karadağlı; "Bugün seslendirdiğim fragman, müthiş bir fragmandı. Acayip bir film geliyor. Tüylerim diken diken oldu. Acayip heyecanlıyım." dedi. Fragmanın dublajlı versiyonunun hazırlanması, fragmanı bekleyen Marvel hayranları arasında heyecan yarattı.

    Uzun bir süredir Avengers 4 fragmanı için heyecan doruktaydı. Marvel Sinematik Evreni'nde taşları yerinden oynatan Avengers Infinity War'un fragmanı da tam 1 yıl önce yayınlanmıştı. Elimizdeki bilgilere göre; filmin fragmanı en geç 5 Aralık tarihine kadar sinemaseverlerle buluşacak.

    #WhereTheTheAvengers4Trailer (Avengers 4'ün fragmanı nerede) etiketi, Marvel Sinematik Evreni'nin hayranları 4. Avengers filmini bekleyen hayranları tarafından Twitter'da trend oldu.

    Avengers: Infinity War'un yarattığı şoku henüz atlatamamışken, içimize su serpen haberlere sarılmak en mantıklısı. Doktor Strange'in devam halkası geleceği, Spider-Man: Far From Home'un çekimlerinin yakında başlayacağı haberlerini düşünmek bir nebze olsun biz Marvel severleri rahatlatabilir.

    "Avengers 4", Marvel'ın 3. Evre'sini sonlandıracak ve tahminen Spider-Man ile Captain Marvel'ın başını çektiği yeni bir evreyi başlatacak. Şu ana dek ön cephelerde gördüğümüz kahramanlarımıza veda ederken, yeni nesil Marvel süper kahramanları ile tanışacağız.

    Resmi ismi açıklanmasa da "Avengers: Annihilation" adını taşıyacağı dedikoduları dolaşan "Avengers 4" 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top