Hesabım
    John C. Reilly ve Steve Coogan’lı "Stan & Ollie"den Kamera Arkası Videosu!

    Merakla beklenen "Stan & Ollie"den kamera arkası videosu geldi.

    Oscar ve üç Altın Küre adaylığı bulunan John C. Reilly ve “Umudun Peşinde” filminin Oscar adayı yıldızı Steve Coogan'ın başrollerini paylaştığı biyografik komedi ve drama filmi “Stan & Ollie”den kamera arkası videosu geldi.

    Tarihin en eğlenceli komedi ikililerinden Stan Laurel ve Oliver Hardy'yi konu alan filmin oyuncu kadrosunda Shirley HendersonNina AriandaDanny HustonStephanie HyamRufus JonesSusy Kane ve Joseph Balderrama gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz ay BFI Londra Film Festivali’nde gerçekleştiren ve olumlu eleştiriler alan filmin yönetmenliğini ise 2013 yılında “Pislik” ile karşımıza çıkan Jon S. Baird üstleniyor.

    İlerleyen yaşları sebebiyle zayıflayan ve Hollywood komedi kralları oldukları altın dönemlerini geride bırakan ikili, geleceklerini belirsiz görmektedir. Sıkıntılı programın baskılarına rağmen, eşleri Lucille ve Ida'nın da desteğiyle, kendi başlarına iki kişilik bir turneye çıkarlar. İkili ülkede dört dönerken, katılımcılar hayal kırıklığı yaratacak kadar düşüktür. Ancak her zaman birbirlerini güldürebilirler ve performanslarının cazibesi de izleyicilere yansır. İkili böylece eski ve yeni pek çok hayranla tekrar bir araya gelir. İkilinin performanslarına duyduklarının yanı sıra birbirlerine olan sevgileri, yeryüzündeki hayranlarının kalplerindeki yerlerini güvenceye almalarını sağlar.

    "Stan & Ollie" Amerika'da 28 Aralık tarihinde vizyona girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top