Hesabım
    Colin Farrell ve Matthew McConaughey “Toff Guys”ta Buluşuyor!

    Merak uyandıran “Toff Guys” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü sevilen aktör Matthew McConaughey’in başrolünü üstlendiği suç ve drama filmi “Toff Guys” oyuncu kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Altın Küre ödüllü İrlandalı oyuncu Colin Farrell filmin kadrosuna dahil olan yeni isim oldu.

    Ateşten Kalbe Akıldan Dumana”, “Kapışma” ve “Sherlock Holmes” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” ile karşımıza çıkan İngiliz sinemacı Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Crazy Rich Asians” ile beğeni toplayan Henry Golding, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Hugh Grant, “Succession” dizisinden tanıdığımız Jeremy Strong ve “Downton Abbey”nin Altın Küre ve Emmy adayı yıldızı Michelle Dockery gibi isimler yer alıyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanan vizyon tarihi henüz belli değil.

    Hikaye detayları henüz net olarak bilinmeyen filmde Matthew McConaughey ot imparatorluğu kurmuş ancak artık emekli olmak isteyen bir iş adamına hayat veriyor. Hikayedeki diğer karakterler ise McConaughey’in düzenine ya burnunu sokuyor ya da yardımcı oluyor. Michelle Dockery McConaughey’in eşini, Henry Golding Vietnamlı bir gangsteri, Hugh Grant McConaughey’in gizlice fotoğraflarını çeken ve ona şantaj yapmaya çalışan bir fotoğrafçıyı oynuyor. Kadroya yeni dahil olan Colin Farrell’ın karakteri ise karma dövüş sanatları dövüşçülerini eğiten Coach adında bir adam.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top