Hesabım
    "The Possession of Hannah Grace"ten Ürkütücü Klipler!

    "The Possession of Hannah Grace"ten gelen kliplerle korkunç bir geceye adım atın!

    Doğaüstü korku filmi The Possession of Hannah Grace'ten yeni klipler var. Amerikan yapımı korku filminin başrollerinde taze yetenek Kirby Johnson ve Pretty Little Liars'ın Emily'si Shay Mitchell yer alıyor.

    Musallat olma temalı paranormal korku filmi, Hollandalı yönetmen Diederik Van Rooijen'in imzasını taşıyor.

    Genç bir kadın olan Megan Reed, eski bir polistir. Çok sevdiği mesleğini ardında bırakmış olmasının sebebi ise geçmişteki madde bağımlılığıdır. Rehabilitasyona giren ve aylarca sarfedilen emeğin ardından kendini toparlamayı başaran Megan, artık bağımlılığından kurtulduğu hastanenin geceyarısı vardiyasında bekçi olarak çalışmaktadır. Megan işe başladıktan bir süre sonra hastane morguna vahşice öldürülmüş bir kadın cesedi getirilir. Bu ceset bie şeytan çıkarma ayininde hayatını kaybeden Hannah Grace'e aittir. Cesedin gelişiyle birlikte garip ve ürpertici deneyimler yaşamaya başlayan Megan, parçalanmış olan bedenin acımasız bir şeytani güç tarafından ele geçirilmiş olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Kilit altındaki binada tek başına olan genç kadın, hayatta kalabilmek için tüm gücünü kullanmak zorundadır...

    Castle dizisinin güzeli Stana KaticAquarius'tan tanıdığımız yakışıklı oyuncu Grey DamonWestworld'ün Peter Abernathy'si Louis Herthum ve emektar oyuncu James A. Watson, Jr.'ında yer aldığı korku filminin senaryosunda Brian Sieve'in imzası bulunuyor. 

    Paranormal korku filmi 30 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top