Hesabım
    Yeni Yılı Müjdeleyen "Yılbaşı Sürprizi"nden Altyazılı Fragman!

    "Yılbaşı Sürprizi" filminden altyazılı bir fragman geldi.

    Yeni yıl yaklaşırken Yılbaşı Sürprizi'nden de altyazılı fragman geldi. Bu yılın bitimi için geri sayım başlamışken, yeni yılın heyecanını müjdeleyen ve Aralık ayıyla birlikte nostaljik yıl sonu hissini seyircilerine sunan "Yılbaşı Sürprizi", bir çocuğun gözünden umudu, adaleti ve mucizeleri, sıcak bir dille anlatıyor.

    Noelle, özel yetenekleri olduğunu düşünen genç bir kızdır. Mucizeler gerçekleştirdiğini düşünen Noelle, küçük sevimli bir kasabada yaşar. Ancak yılbaşı arifesinde onu ve semt sakinlerini kötü bir sürpriz bekler. Düzenbaz bir müteahhit olan McKerrod’ın kasabaya göz koymuş ve kasaba ile ilgili planlarını gerçekleştirmek için her şeyi göze almıştır.  Noelle, mutlu bir şekilde yaşadığı kasabasında hayatlarını tehdit eden acımasız McKerrod’ı durdurmaya kararlıdır. Ona bu görevinde arkadaşları da eşlik eder. Zorlu bir mücadeleye atıla genç kız ve arkadaşları, müteahhit McKerrod’ın planlarını engelleyip kasabayı içinde bulunduğu tehlikeden kurtarmayı başarabilecek midir?...

    Yılbaşının tatlı neşesini seyircilerine yansıtan aile filminin başrolünde genç yıldız Erin Galway-Kendrick yer alırken, filmin kadrosunda favori James Bond'larımızdan Pierce BrosnanSuranne JonesBronagh Waugh gibi isimler de yer alıyor. Filmin kötü adamı, düzenbaz müteahhit McKerrod’u ise Rob James-Collier canlandırıyor.

    Yönetmen koltuğunu Richard Elson'ın üstlediği yılbaşı filminin senaryosunda da yönetmenle birlikte Maire Campbell'ın imzası var. Sevimli aile filmi "Yılbaşı Sürprizi", 15 Aralık'ta sinemalarda seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top