Hesabım
    20 Yaşındaki 20 Film!

    Bu filmlerin 20 yaşına bastığına inanamayacaksınız!

    Kimi filmleri izleriz ve tamamen unuturuz. Kimi filmler ise bizler ile sonsuza dek kalır. Üzerinden yıllar geçse de sanki daha dün izlemişiz gibi onları hatırlayabiliriz. Kimi anlarından alıntılar yapar, arkadaşlarımıza anlatır ya da günlük hayatımızda yaşadığımız bir durumu filmin senaryosundaki bir sahneye benzetiriz. Hatta bu sahneleri hatırlamayan birine anlattığımızda ise çaresiz çırpınışlarla ve abartılı el hareketleriyle sahneye resmetmeye çalışırız. 

    Bu özel dosyamızda işte o filmlere yer verdik. Seneler önce izlediğiniz, hakkında hala sahnelerini hatırlayarak konuşabileceğiz, ancak 20 yıl önce seyircilerle buluştuğunu ve üzerinden bu kadar zaman geçtiğini hiç fark etmediğimiz bu filmler, mutlaka kimi hatıraları canlandıracaktır. 

    Belki de bu filmlerden birini izlediğinizde çocuktunuz ve ailenizle birlikte salonda oturmaktaydınız. Belki de yerde halının üzerinde ödev yaparken arada göz attığınız bir filmdi. Belki de hayatınızın o döneminde kendinizle bağ kurduğunuz ve yönetmeni içten içe takdir ettiğiniz bir andı, kim bilir?..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top