Hesabım
    Zengin Kadrolu "Doctor Sleep"in Çekimleri Tamamlandı!

    Zengin kadrosuyla merak uyandıran, Stephen King uyarlaması "Doctor Sleep"in çekim aşaması bitti.

    Merakla beklenen Doctor Sleep'in çekimleri tamamlandı. “Trainspotting”, “Kırmızı Değirmen” ve “Yeryüzündeki Son Aşk” gibi filmlerle tanınan, “Star Wars” serisinin Obi-Wan Kenobi’si Ewan McGregor’ın yetişkin Danny Torrance'a hayat vereceği film için beklenti elbette ki çok yüksek. Stanley Kubrick'in 1980 yapımı kült korku filmi “Cinnet / The Shining”in devam halkası olan film, bir kez daha kült yazarın eserlerinden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Yönetmenin Facebook'tan yaptığı açıklamada; "Uzun, çılgın, gerçekten eşsiz bir deneyim oldu. Romanı, 2013'te piyasaya çıktığı gibi okumuştum. Dan Torrance ve Abra Stone'un destansı hikâyesinden etkilenmiş ve büyülenmiş olsam da onu büyük ekrana getiren kişi olacağımı asla hayal etmemiştim. Son beş ayı bu harika kadro ve ekiple geçirmek ve Stephen King'in olağanüstü hikayesi için güvenilmek bir onurdur. Şüphesiz, kariyerimin önemli noktalarından biri." diye belirtti.

    Mission Impossible serisi ile tanınan, Muhteşem Showman'in güzel Altın Küre adayı oyuncusu Rebecca FergusonGizli Dünya filmiyle küçük yaşta adından söz ettiren, ardından Mucize ve Predator gibi yapımlarda karşımıza çıkan genç yıldız Jacob Tremblay, ödüllü emektar oyuncu Bruce Greenwood, Code Black'in Ariel'ı Emily Alyn Lind, Suudi Arabistanlı güzel yıldız Alex Essoe, fenomen dizi Westworld'ün Akecheta'sı Zahn McClarnon, Zoo'nun Delavenne'i Carl Lumbly ve kariyerinde yalnızca 2017 yapımı “I Can I Will I Did” filminde boy göstermiş olan genç yıldız Kyliegh Curran gibi isimleri kadrosunda bulunduran korku gerilim filmi, ilk filmin sağ kurtulan ufaklığı Danny Torrance'ın yetişkinliğindeki ayak izlerini takip ediyor.

    Çocukluğunda yaşadıklarının karanlık gölgesi altında yaşayan Danny, travmalarıyla boğuşmaktan yorgun düşmüş ve alkole bağımlı hale gelmiştir. Babasının umutsuzluk, alkolizm ve şiddetli mirasından kurtulmak için çabalayıp duran Danny, New Hampshire kasabasında, onu ayakta tutan bir destek grubuyla yerleşir ve "parlama" gücü sayesinde ölenlerin son anlarında onlara huzur verebildiği bir bakım evi işine girer. Bu arada Amerika'nın dört bir yanındaki otoyollarda, True Knot adı verilen bir topluluğun üyeleri refah arayışında dolaşıp durmaktadır. Çoğunlukla zararsız ve yaşlı görünen bu grupla ilgili gerçek ise oldukça korkunçtur. Danny, kendisiyle benzer yeteneklere sahip bir kız olan Abra Stone ile psişik bağ kurduğunda, bu grubun yetenekli olanları hedef aldığını fark eder. Bu grup yetenek sahibi çocukların işkence gördükleri sırada çıkan "parıltılarının buharını" teneffüs ederek yarı ölümsüz hale gelmişlerdir. Gördüğü en yüksek psişik güce sahip olan Abra, Danny'i şeytanlarıyla yüzleştirecek ve kendi ruhu için bir savaşa sürükleyecektir...

    Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı”, “Hush” ve “Kabustan Gelen” gibi başarılı korku filmleriyle tanınan Mike Flanagan'ın imzasını taşıyan korku filmi "Doctor Sleep"in ülkemizde 7 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top