Hesabım
    2019 Oscar Törenini Kevin Hart Sunacak!

    2019 Oscar töreninde sunuculuğu ünlü komedyen Kevin Hart üstlenecek.

    2019 Oscar töreninde işleyiş Kevin Hart'a emanet! Son birkaç yıldır sinema kariyerinde hızla yükselişe geçen, bol aksiyonlu komedi Merkezi İstihbarat, eski hikayeye modern bir dokunuş getiren Jumanji: Vahşi Orman ve yetişkin okul komedisi Night School gibi filmlerde izlediğimiz sempatik komedyen, 2019 yılında Oscar törenini sunacak olan isim.

    Stand-up gösterileri ile seyircilerin kalbinde taht kuran, yaptığı her gösteride kapalı gişe oynayan, komedyenliğin yanı sıra oyunculukta da hiç aşağı kalmayan Kevin Hart müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

    "Yıllardır hep bir Oscar töreninde sunuculuk yapıp yapmayacağım soruldu ve cevabım hep aynıydı. Bir komedyen olarak bunun benim için bir hayatta bir kez yakalanabilecek bir fırsat olduğunu ve olacağı varsa olacağını söyledim. Sonunda Oscar töreninin sunuculuğunu üstleneceğim günün geldiğini söylemekten dolayı çok mutluyum. Bu uzun zamandır listemdeki hedeflerimden biri olduğu için hala inanamıyorum. Bu aşamayı süsleyen efsanevi sunucular listesine katılabilmek inanılmaz. Annemin şu an kulaklarına kadar gülümsediğini biliyorum. Beni destekleyen ve bu yolculukta bana eşlik eden ailem / arkadaşlarım / hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu yılın Oscar törenini özel kılmak için elimden geleni yapacağım. Akademi'ye bu fırsat için teşekkür ediyorum." diyen Hart, paylaşımın görseli olarak da bir Oscar heykelciği kullandı.

    Geçtiğimiz yılın Oscar töreni sunuculuğunu komedyen ve talk-show sunucusu Jimmy Kimmel üstlenmişti. Ancak ünlü komedyenin sunuculuğu üstlenmesi bile Oscar töreninin reytinglerinin seneden seneye daha da düşmesini engelleyememişti. 

    91. Oscar ödülleri 24 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buracak. Bakalım Kevin Hart'ın sunuculuğu nasıl geçecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top