Hesabım
    Joaquin Phoenix’in "Joker"inin Çekimleri Tamamlandı!

    Joaquin Phoenix'li "Joker" filminin çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu.

    Batman'in ikonik düşmanı Joker'in solo filminin çekimleri tamamlandı. Çekimleri New York City'de, 3 ayda tamamlanan film, aksiyon dozajı yüksek bir çizgi roman filminden çok toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması ve aynı zamanda sosyal bir uyarı niteliği taşıyor. Filmin başrolünde "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix yer alıyor.

    Filmde Daha önce Hiçbir Zaman Burada Değildin'de Phoenix ile birlikte boy gösteren genç yetenek Dante Pereira-Olson, Batman'in çocukluğunu, Penny Dreadful ile hatırladığımız Douglas Hodge da Bruce'a hayatı boyunca destek veren Alfred'i canlandıracak. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor. 

    Çalışacağım projeye karar verirken ve her zaman üzerinde çok düşünüyorum ve çok zaman harcıyorum" diyen Phoenix, "Yani, bu süreç senaryoyu okumayı, yönetmenle buluşmayı daha sonra Todd [Phillips] ile toplantılar ve tartışmalar yapmayı içeren bir süreç. Bence Todd etkileyici ve bu dünyayı ve söylemeye çalıştığı şeyi çok ilginç bir şekilde anlıyor gibi görünüyor. Bu nedenle de bu projede ve onunla birlikte çalışmanın ilgi çekici bir yanı var. Çok eşsiz bir film ve bir nevi türünün tek örneği, beni oldukça ürkütüyor. Belki de birini en çok korkutan şey bu." diye belirtiyor.

    Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor. 

    Joker'i Gotham'ın suç prensine dönüşmeden önce, henüz Arthur Fleck iken göreceğimiz çizgi roman uyarlaması, Oscar adayı Todd Phillips'in yönetmenliğinde hayata geçirildi. Filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Scott Silver'ın imzası bulunuyor. 

    Merakla beklenen "Joker" ülkemizde 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top