Hesabım
    Saoirse Ronan ve Margot Robbie’li “İskoçya Kraliçesi Mary”den Yeni Fragman Geldi!

    “İskoçya Kraliçesi Mary”nin ülkemizdeki vizyon tarihi 1 Şubat 2019.

    Üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan ve bu sene “Ben, Tonya” ile ilk Oscar adaylığını elde eden Margot Robbie’nin başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “İskoçya Kraliçesi Mary”nin üçüncü ve son fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine Altın Küre adayı Guy Pearce, “Billy Lynn's Long Halftime Walk”tan tanıdığımız Joe Alwyn, “Humans”ın yıldızı Gemma Chan, “Doctor Who”nun 10. Doktor’u David TennantJack LowdenMartin Compston ve Brendan Coyle gibi isimler eşlik ediyor. Josie Rourke’un kamera arkasına geçtiği filmin senaryosuna ise Oscar adayı senarist Beau Willimon imza atıyor.

    16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere, etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in yönetimi altındadır. İki genç kraliçe erkek egemen bir dünyada hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir. Birbirinden farklı karakterlerdeki bu iki genç kadın, omuz omuza başlayan dostluğun dönüştüğü korkunç rekabetin içinde, akan kanların ve öfkeli haykırışların arasında kalacaktır.

    “İskoçya Kraliçesi Mary” ülkemizde 1 Şubat 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top