Hesabım
    George Clooney ve Chris Evans “Greenland”de mi Buluşacak?

    Neill Blomkamp’ın yeni filmi “Greenland” iddialı bir oyuncu kadrosu kurmaya çalışıyor.

    İkonik Kaptan Amerika karakterine hayat verdiği Marvel Sinematik Evreni’nden emekli olmaya hazırlanan Chris Evans’ın başrolünü üstlendiği doğal afet temalı gerilim filmi “Greenland” oyuncu kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. İki Oscar ve üç Altın Küre ödülü bulunan sevilen aktör George Clooney’e filmde rol alması için teklif götürüldü. Oyuncu anlaşma sağlanırsa Chris Evans’ın oynayacağı karakterin eşinin babası olan Dale karakterine hayat verecek.

    Filmin yönetmenliğini 2009 yılında “Yasak Bölge 9” filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı elde eden ve ardından “Elysium: Yeni Cennet” ve “Chappie” filmlerini yöneten Güney Afrika doğumlu Kanadalı yönetmen Neill Blomkamp üstleniyor. Filmin senaryosunu ise “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi filmlere imza atan senarist Chris Sparling kaleme alıyor. Çekimlerine 11 Şubat 2019 tarihinde başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film ilişkileri pek yolunda gitmeyen evli bir çifte ve şeker hastası çocukları Nathan’a odaklanıyor. Film ailenin dünyayı 48 saat içinde yok edebilecek bir gök cisminden korunmak için Grönland’taki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışmasını konu alıyor. Filmin kadın başrolü için ise “House of Cards” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen başarılı aktris Kate Mara’nın adı geçiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top