Hesabım
    Duygu Yüklü Aile Dramı "Breakthrough"dan Fragman Var!

    "Breakthrough" fragmanı ile bir annenin sevgisinin gücünü göreceksiniz.

    Gerçek bir hikayeye dayanan dram filmi Breakthrough'dan fragman geldi. "The Impossible: The Miraculous Story of a Mother’s Faith and Her Child’s Resurrection" biyografik eserinden beyaz perdeye uyarlanan film, bütün dünyada bir ilham kaynağına dönüşen anne Joyce Smith'in ve oğlunun kurtuluş hikayesini anlatıyor.

    Filmde acıya dayanarak çocuğuna kavuşan anne Joyce Smith'i ise; dram türündeki This is Us dizisi ile tanıdığımız, Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Chrissy Metz canlandırıyor.

    Joyce Smith sevgi dolu bir kadındır. Eşi Brian ile mutlu bir evliliği olan Joyce’un hayatı evlat edinmelerinin ardından daha da güzel bir hal alır. Onlar, oğulları John ile artık gerçek bir aile olur. Ancak John’un okul çıkışı St. Louis’de bulunan Missouri gölüne yaptığı ziyaret ailenin hayatının kararmasına neden olur. Buz tutan göle giden John, arkadaşları ile birlikte gölün üzerinde kaymaya başlar. John, incelmiş bir buz kütlesinin üzerine geldiği sırada, buzun kırılması sonucu dondurucu soğuğun içerisine düşer. Gençler, göle düşen arkadaşlarını kurtarmaya çalışsa da ellerinden bir şey gelmez. Acı haberi alan Joyce eşi ile birlikte apar topar göle gider. Olay yerine gelen kurtarma ekibi, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu John’u buz kaplı gölün altından çıkarmayı başarır. Neredeyse ölmek üzere olan John için büyük bir yaşam savaşı başlar. Onun bu süreçteki en büyük duacısı ise, iyileşeceğine tüm kalbi ile inanan annesi Joyce’dur.

    Sevginin kimi zaman umuttan bir dağ ve hatta bir mucizeyi bile gerçekleştirebilecek güçte olduğunun altını çizen dram filminin temelini aldığı biyografik eser ise Joyce Smith'in kendisi tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce The Americans ve The Chi'ye imza atmış olan Roxann Dawson oturuyor. Senaryosunu Grant Nieporte'in kaleme aldığı dram filminin yapımcılığını ise DeVon Franklin üstleniyor.

    Filmin kadrosunda Josh LucasTopher GraceMike ColterMarcel RuizSam Trammell ve Dennis Haysbert da yer alıyor. Dram filmi "Breakthrough" 17 Nisan 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top