Hesabım
    Jake Gyllenhaal'dan Spider-Man Esprisi!

    "Spider-Man: Far From Home"un kötü adamı Jake Gyllenhaal sosyal medya hesabından esprili bir video paylaştı.

    Spider-Man: Far From Home için heyecan yükselirken, Jake Gyllenhaal da esprili bir video ile bu heyecanı daha da arttırdı. Filmde, görsel efektlerle sihirbazlık numaraları yaparak ilüzyonlar yaratan kötü adam Mysterio rolünde boy gösterecek olan Oscar adayı yakışıklı oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, Mysterio'nun yer aldığı bir Örümcek Adam çizgi romanı okurken görülüyor. The Amazing Spider-Man çizgi roman serisinin 1989 basımı 311. sayısına bakan oyuncu, yüzünde büyük bir şaşkınlık ifadesiyle kalakalıyor. Gönderinin açıklamasında ise; "Örümcek Adam'ı canlandırmadığımı şimdi fark ettim" yazıyor.

    Şu ana dek Oscar adayı oyuncunun kadroda kesin olarak yer aldığı bilsek ve hatta set videolarını bile görmüş olsak da, oyuncunun kendi ağzından rolüne dair bir açıklama gelmemişti. Bu video Gyllenhaal'ın rolüne dair verdiği ilk tepki. 

    Devam halkasında ağ atan genç kahraman Peter Parker'ı Queens'ten çok daha uzaklarda göreceğiz. Amerikalı delikanlı eğitimi için öğrenci değişim programı ile İngiltere'ye gidecek. Ancak Avrupa'ya gitmiş olması süper kahramanlığı bırakması anlamına gelmeyecek. 

    "Spider-Man: Far From Home"da genç İngiliz oyuncu Tom Holland bir kez daha Peter Parker olarak karşımıza çıkıyor. Marvel'ın temel taşı Stan Lee'nin "hayallerimde canlandırdığım Peter Parker" olarak nitelediği genç oyuncu rolü ilk kez 2016 yapımı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde canlandırmıştı. Oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Marvel'ın yeni nesil Örümcek Adam serisinin eksantrik karakteri Michelle Jones'u canlandırırken, ilk filmden Michelle karakterine ek olarak, May Hala olarak Marisa Tomei, Müdür Fury rolünde Samuel L. Jackson, Maria Hill rolünde Cobie Smulders, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton geri dönüyor.

    Devam filminin yeni yüzleri arasında komedyen J.B. Smoove, Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar da var. İlk filmin yönetmeni Jon Watts'ın yeniden kamera arkasına geçtiği devam filminde senaryo Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisinin kaleminden çıkıyor. Film, seyircilerinin kalbine hançerler saplayan Avengers: Infinity War ve Avengers 4'te yaşananlardan sonraki bir zaman sürecinde geçecek.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün devam halkası "Spider-Man: Far From Home" ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top