Hesabım
    Küçük Kıyamete Az Kaldı!

    Merakla beklenen filmin Gala'sı...

    Beyazperde.com olarak Küçük Kıyamet'i henüz doğuşunda keşfettik ve tamamlanışına dek adım adım takip ettik. Filmin dün gece ilk defa görücüye çıktığı Kanyon Sinemaları'ndaki Gala'yı da kaçırmadık.

    Bir şölen havasında keyifli geçen Gala'yı büyük bir kalabalık izledi. Fuayede gösterilen filmin ilginç kamera arkası görüntüleri kokteyle katılanlar için oldukça ilgi çekiciydi. Gecenin yıldızları ise filmin küçük oyuncuları ve muhteşem bir elbise ile Başak Köklükaya'ydı...

    Küçük Kıyamet'in ilk gösterim heyecanı içinde olan Taylan Biraderler'i Yabancı Damat dizisinin oyuncuları da yanlız bırakmamıştı. Film bitişinde aldıkları olumlu tepkiler ile oldukça mutlu ve gururlu olan yönetmenler sevinçlerini ilk önce yapım ekibi ve oyuncular ile paylaştılar.

    Uyumlu ve titiz bir ekip çalışmasının neler başarabileceğini ve Türk Sinema Endüstri'sinin geldiği noktayı gösteren, Türkiye'nin merakla beklediği yapım yarın vizyonda... Filmin yönetmenleri Taylan Biraderler ve müzisyeni Kevin Moore ile yaptığımız röportajlar da kısa bir süre sonra yayında olacak. Gözünüz bizde olsun.

    Son olarak, Beyazperde.com Yazı İşleri Müdürü Bige Akdeniz'in jenerik müziğine sesi ile eşlik ettiğini belirtiyor ve jenerik bitmeden koltuğunuzdan ayrılmayın diyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top