Hesabım
    The Standoff at Sparrow Creek"ten Poster Var!

    "The Standoff at Sparrow Creek"ten övgülü bir poster geldi.

    The Standoff at Sparrow Creek'ten poster geldi. 24 dizisinin Chase Edmunds'ı olarak ünlenen, ardından Altın Küre ödüllü dizi The Pacific'te Robert Leckie karakteriyle akıllara kazınan, Gri KurtUtançDünya Savaşı Z ve 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri gibi filmlerde boy göstermiş olan Hollywood'un tanınan yıldızlarından James Badge Dale filmin başrolünü üstleniyor. Filmden gelen posterde, filme dair bir övgü de yer alıyor. Slashfilm'in filme dair yorumu; "Tırnaklarınızı yedirten, seyirciyi yakalayan bir gerilim filmi."

    Gannon, pek de sosyal olmayan, eski bir polistir. Ancak yaşadığı mekanik hayat, bir polis cenazesinde yapılan silahlı saldırı ile değişecektir. Silahlı saldırının ardından Gannon istemediği halde emekliliğinden geri dönmeye zorlanır. Gerekçe ise; saldırıyı gerçekleştiren katilin, Gannon'ın teşkilattan ayrıldıktan sonra katıldığı milis gücünden olmasıdır. Gerçekleşen silahlı saldırının ülke genelinde kopyacı bir şiddet zincirini tetikleyebileceğini fark eden Gannon, kendi milislerini "karargah" adını verdikleri uzak bir kereste fabrikasında karantinaya alır. Orada, katili ya da katilleri ortaya çıkarmak ve daha fazla kan dökülmeden onları yetkililere teslim edebilmek amacıyla bir dizi yorucu soruşturma başlatır...

    Prömiyerini Toronto Uluslarararsı Film Festivali'nin Midnight Madness seçkisinde yapan filmin kadrosunda "Whiplash" ile hatırladığımız Chris Mulkey, Chicago dizi serisinin Sean Roman'ı Brian Geraghty, İngiliz oyuncu Robert Aramayo, fenomen dizi Twin Peaks'in Duncan Todd'u Patrick Fischler, "The Blacklist" dizisinden Happy Anderson ve usta yönetmen Quentin Tarantino imzalı "The Hateful Eight"ten Gene Jones da yer alıyor.

    Amerikalı yönetmen Henry Dunham'ın ilk yönetmenlik denemesi olan "The Standoff at Sparrow Creek" filminin senaryosunda da yönetmenin imzası var. Filmin yapımcı listesi de bir hayli kalabalık. Filmin yapımcılarını Johnathan BrownleeAdam DonagheySefton Fincham, Amanda Presmyk ve Dallas Sonnier oluşturuyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Jackson Hunt yapıyor. 

    Gerilim filmi "The Standoff at Sparrow Creek" Amerika'da 18 Ocak 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin ülkemizde seyirciyle buluşup buluşmayacağı şu an için bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top