Hesabım
    Din ve Cinselliği Birleştiren "St. Agatha"dan Fragman Var!

    Din ve cinselliği harmanlayan istismar sineması türü "St. Agatha" filminden fragman geldi.

    Sınırlarınızı zorlayacak yeni korku filmi St. Agatha'dan fragman geldi. Kilise, rahibeler, manastır, şeytan, iyilik, kötülük gibi işlenişi bıçak sırtı sayılabilecek konuları harmanlayan "istismar sineması" türünün yeni örneği "St. Agatha", farklı ve çarpıcı bir film olarak öne çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, Testere serisinin 2. ve 4. filmleri, "Repo! The Genetic Opera", Anneler Günü ve The Devil's Carnival gibi başarılı korku filmlerinin kamera arkasına geçmiş olan Amerikalı yönetmen Darren Lynn Bousman oturuyor.

    1950’lerde geçen filmde Mary, Gürcistan’da küçük bir kasabada yaşayan genç bir kadındır. Hamile olan genç kadın, izole bir yerde bulunan gizli bir manastıra sığınır. Mary, manastırın çocuğunu dünyaya getirmek için en ideal yer olduğunu düşünmektedir. Başlarda her şey onun düşlediği gibi gerçekleşir. Manastırda bulunan rahibeler, hamile kadınla yakından ilgilenir. Ancak bir süre sonra yaşanan tuhaf olaylar Mary'yi tedirgin etmeye başlar. Yaşananlara anlam vermeye çalışan genç kadın kısa süre sonra manastır hakkındaki korkunç gerçekleri ve manastırın karanlıklarında gizlenen garip insanların varlığını öğrenir. Maskelenen korkunç sırları keşfeden Mary, manastırın duvarları ardında sonsuza kadar hapsedilmeden önce kaçıp kendisini ve bebeğini kurtulmanın yolunu bulmalıdır...

    Filmin başrolünde ilk kez bir uzun metraj filmde boy gösterecek olan Sabrina Kern yer alırken, 1981'den günümüze dek devam eden, uzun soluklu General Hospital dizisinin Diane Miller'ı Carolyn HennesyTrue Detective dizisinin Erica Johnson'ı Courtney Halverson, ileride adını daha çok duyacağımız oyuncu Seth Michaels, güzel yıldız Trin Miller ve Amerikalı oyuncu Lindsay Seim de filmin kadrosunda bulunan isimler arasında yer alıyor. Filmin senarist kadrosu da kalabalık. Korku filmi "St. Agatha"nın senaryosunda Andy DemetrioShaun FletcherSara Sometti Michaels ve Clint Sears'ın imzaları bulunuyor.

    Filmin teknik kadrosunda da oyuncuların ve senaristlerin isimleri göze çarpıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini, senaristlerden Clint Sears üstlenirken, yapımcılar arasında ise Srdjan Stakic ve Tara Ansley'e ek olarak oyuncu Seth Michaels ve senarist Sara Sometti Michaels'ın isimleri var.

    Prömiyerini Overlook Film Festivali'nde yapan film, Fantasy Filmfest, FilmFear ve Morbido Film Fest'te de seyircilerin karşısına çıkmıştı. Filmin henüz ne ülkemiz için ne de Amerika için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top