Hesabım
    Brad Pitt’li “Yıldızlara Doğru”nun Müzikleri Max Richter’e Emanet!

    Bilim kurgu filmi “Yıldızlara Doğru”nun müziklerini Emmy adayı Max Richter besteleyecek.

    Hollywood’un en yetenekli isimlerinden biri olarak görülen Oscar ve Altın Küre ödüllü Brad Pitt’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve gizem filmi “Yıldızlara Doğru”nun müzikleri emin elllerde! Merakla beklenen filmin müziklerine “Yeryüzündeki Son Aşk”, “Savaşın Gölgesinde” ve “Vahşiler” gibi filmlerden tanıdığımız Emmy adayı İngiliz besteci Max Richter imza atacak.

    Filmde başrol isme Oscar ödüllü usta oyuncu Tommy Lee Jones, geçtiğimiz sene ilk Oscar adaylığını elde eden Ruth Negga, iki kez Altın Küre’ye layık görülen Donald SutherlandJamie Kennedy ve “Frontier” dizisinden Greg Bryk gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise son olarak “Kayıp Şehir Z” ile karşımıza çıkan James Gray üstleniyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan film, kayıp babasını bulabilmek ve gezegenimizi tehdit eden gizemi açığa çıkarmak için güneş sistemimizin en uzak köşelerine yolculuk eden astronot Roy McBride’a (Brad Pitt) odaklanıyor. Yolculuk insan varoluşunun doğasına ve evrendeki yerimize meydan okuyan sırların açığa çıkmasını sağlıyor.

    “Yıldızlara Doğru” ülkemizde 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top