Hesabım
    Cannes’ın Yıldızı “Kefernahum”un Yeni Fragmanı Yayınlandı!

    Nadine Labaki imzalı “Kefernahum”dan yeni fragman geldi.

    Bu seneki Cannes Film Festivali’nden üç ödülle ayrılan ve geçtiğimiz günlerde En İyi Yabancı Film dalında Altın Küre’ye aday gösterilen drama filmi “Kefernahum”un yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Lübnan ve Fransa ortak yapımı “Kefernahum”, Lübnanlı bir çocuk olan Zain'in hikayesini anlatıyor. Ailesine dava açan küçük Zain'in şikayeti ailesinin onu dünyaya getirmiş olmasıdır. Film, Zain'in sıradan bir küçük çocuktan, kendisini istismar eden ailesine baş kaldırıp kaçışına, zekası ve pratikliği ile sokaklardaki yaşam savaşından galip çıkışına ve kendisine yapılan haksızlığın karşısında dimdik duran, 12 yaşındaki genç bir delikanlıya dönüşümünü gözler önüne seriyor. Bu süreçte Zain hayat mücadelesi veriyor, Etiyopyalı mülteci Rahil ve onun bebeği Yonas'a göz kulak oluyor, şiddet suçundan hapse giriyor ve en sonunda mahkemede adalet arıyor.

    Karamel” ve “Peki Şimdi Nereye?” filmleriyle beğeni toplayan Lübnanlı yönetmen Nadine Labaki’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde genç yaşına rağmen yeteneğiyle göz dolduran Zain Al Rafeea yer alıyor.

    “Kefernahum” ülkemizde 25 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top