Hesabım
    Wes Anderson’ın Yeni Filmine Timothée Chalamet Dahil Oldu!

    Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch” kadrosunu genişletiyor.

    Tenenbaum Ailesi”, “Yaman Tilki”, “Moonrise Kingdom” ve “Büyük Budapeşte Oteli” gibi unutulmaz filmlerle tanınan altı Oscar adayı yönetmen Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Beni Adınla Çağır” bu sene Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen genç yıldız Timothée Chalamet filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin halihazırda yıldız isimlerle kurulu oyuncu kadrosunda Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Köpek Adası”nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux ve “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “The French Dispatch”, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Fransa’nın Angouleme şehrinde çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top