Hesabım
    Lea Seydoux "Bond 25" İçin Geri Dönecek mi?

    Lea Seydoux 25. Bond filminde rol alacak mı?

    25. James Bond filminde Fransız oyuncu Léa Seydoux da boy göstereceği açıklandı. İngiliz ajanı James Bond'un 1962 yapımı Doctor No filmi ile başlayan beyaz perde macerası 25. devam halkasına ulaştı. "Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” ve “Spectre”dan sonra 5. kez James Bond olarak izleyeceğimiz Daniel Craig devam halkasında da ünlü İngiliz ajanı 007'yi canlandıran isim olacak. 2015 yapımı "Spectre" filminde Bond evrenine, Mavi En Sıcak RenktirGüzel ve Çirkin ve Mission: Impossible filmlerinden tanıdığımız, güzel yıldız Léa Seydoux da dahil olmuştu.

    The Daily Mail'de yer alan habere göre; "Spectre"da karşımıza Dr. Madeleine Swann olarak çıkan güzel oyuncu Seydoux, 25. devam filminde de boy gösterecek. Açıklama direkt olarak filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Cary Joji Fukunaga'dan geldi. 2015 yapımı Idris Elba başrollü dram filmi Beasts of No Nation ile adını duyuran Fukunaga'nın ilk Bond filmi olacak olan yapımda Fransız oyuncunun geri döneceğini doğrulayan yönetmen; "Lea geri dönecek. Dünyadaki en iyi oyunculardan bazılarına sahibiz. Neden en iyi geri dönüşü yapmayalım?" diye konuştu.

    Duyuru serinin gedikli yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli'nin bir kez daha yapımcılığı üstleneceği filmde, serinin gedikli oyuncuları Ralph FiennesBen Whishaw ve Naomie Harris de geri dönecek. 2 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Fiennes bir kez daha M karakterine hayat verirken, Altın Küre adayı Whishaw bir kez daha Q ve Oscar adaylığı sahibi güzel oyuncu Harris de bir kez daha Eve Moneypenny olarak seyircilerin karşısına çıkacak.

    Şu ana dek filmin konusuna dair gelen herhangi bir bilgi bulunmuyor. Filmin senaryosunda, Bond serisinin gedikli senaristlerinden Neal Purvis ve Robert Wade ikilisinin imzası var. İkili birlikte 6 James Bond filminin senaryosuna imza atmıştı. 25. devam filminde görüntü yönetmenliğini görevini ise Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Linus Sandgren üstleniyor.

    EON Productions ve Metro Goldwyn Mayer Studios filmin yapımında Universal Pictures ile ortak olacak. "Spectre" dünya çapında toplam 880.7 milyon dolar gişe elde etmişti. Bakalım devam halkasının akıbeti nasıl olacak? Merakla beklenen 25. Bond filmi ülkemizde 14 Şubat 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top