Hesabım
    Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'lü "Men in Black"ten Yeni Kare!

    Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'ü uzaylılarla savaştıran "Men in Black"ten yeni bir kare geldi.

    Klasik seriye modern bir dokunuş getiren Men in Black'ten yeni bir kare yayınlandı. Resmi ismi "Men in Black International" olarak belirlenen yeniden uyarlama, Thor: Ragnarok'ta birlikte rol alan ve uyumlu olduklarını kanıtlayan, sevilen oyuncu Tessa Thompson ve Marvel evreninin şimşek Tanrısı Chris Hemsworth'ü galaksiyi uzaylılara karşı koruma işine veriyor.

    Marvel evreninin şimşek Tanrısı Thor'u ve yetenekli Valkrie'si, bir kez daha dünya dışındaki düşmanlarla savaşmaya hazırlanıyorlar, ancak bu kez iki dünyalı olarak... Yakışıklı oyuncu Chris Hemsworth sosyal medya üzerinden paylaştığı film karesinin gönderi açıklaması olarak; "Galaksi korumasındaki partnerim Tessa Thompson ile uzaylı avındayken..." yazdı.

    Will Smith ve Tommy Lee Jones'un canlandırdığı Ajan J ve Ajan K'nin maceraları temel alan orijinal serinin mizah tonunu yakalamayı hedeflediği bildirilen yeni uyarlamanın, iki ajandansa daha evrensel bir hikayeye odaklanacağı söyleniyor. Orijinal seride müdür O'yu canlandıran usta oyuncu Emma Thompson'ın rolünü yeni nesil uyarlamada da canlandıracağı biliniyor. Ajan H ve Ajan M isimlerini alacak olan Hemsworth ve Thompson'ın patronlarını ise aksiyon filmlerinin sevilen yıldızı Liam Neeson canlandırıyor.

    Filmin kadrosunda Silicon Valley” dizisinde izlediğimiz Kumail NanjianiJurassic World: Yıkılmış Krallık'ın kötü adamı Rafe Spall, Les İkizleri olarak tanınan dans ikilisi Laurent Nicolas Bourgeois & Larry Nicolas Bourgeois ve Görevimiz Tehlike serisinin yanı sıra Muhteşem Showman filminde de karşımıza çıkan İsveçli oyuncu güzel yıldız Rebecca Ferguson da yer alıyor. “İtalyan İşi”,“Adalet Peşinde” ve “Hızlı ve Öfkeli 8” filmleri ile tanınan F. Gary Gray'in yönetmen koltuğunu üstlendiği yeniden uyarlamanın senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor.

    Yeniden çekim "Men in Black" 14 Haziran 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top