Hesabım
    Clint Eastwood'lu "The Mule"dan Müzik Klibi Geldi!

    "The Mule" filminden müzik klibi yayınlandı.

    Clint Eastwood'un suç filmi The Mule'dan müzik klibi geldi. Filmin Toby Keith imzalı tema müziği olan "Don’t Let The Old Man In" parçasıyla gelen klipte filmden yeni sahneler de seyircilerle buluşuyor. 4 Oscar ödülü sahibi usta sinemacı Clint Eastwood'un yönetmenliğinin yanı sıra başrolünü de üstlendiği "The Mule", gerilim dozu yüksek bir suç hikayesini seyircilerin önüne sunuyor. Film ilhamını yaşanmış bir hikayeden alıyor. 

    Film, Earl Stone adında 80’li yaşlarında, beş parasız, yalnız ve işini kaybetmek üzere olan bir adama odaklanıyor. Earl yalnızca araba sürmesini gerektiren bir iş teklifini kabul eder ancak farkında olmadan Meksika karteli için uyuşturucu kuryeliği yapar. Kuryelik işi Earl'ün fazlasıyla iyi olduğu bir şey haline gelir. Kartel, çok iyi iş çıkardığı için Earl’e daha fazla iş vermeye başlar. Ancak Earl, bir süre sonra hırslı narkotik ajanı Colin Bates’in de radarına girer. Para sorunları ortadan kalkan Earl’e geçmişte yaptığı hatalar ağır gelmeye başlar. Polis veya kartel onu yakalamadan önce yaptığı yanlışları düzeltmek için fazla zamanı yoktur...

    Beyaz perdenin yaşayan efsanelerinden biri olan Clint Eastwood'un yanı sıra filmin oyuncu kadrosu bir hayli dolu. 2014 yılında The New York Times Magazine’de yayınlanan bir makaleden beyaz perdeye uyarlanan filmin kadrosunda “Keskin Nişancı” filminde yönetmenle birlikte çalışan ve performansıyla 4. kez Oscar’a aday gösterilen, son olarak bu yıl Oscar yarışının önemli oyuncularından olacağı kesin görülen Bir Yıldız Doğuyor'un yönetmen ve oyuncusu Bradley Cooper, “Ant-Man”in komik adamı Michael Peña, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne, Oscar ve Altın Küre adayı Andy GarciaAmerican Horror Story korku dizisi ile tanınmaya başlayan, son olarak “Dehşetin Yüzü”nde bir rahibe olarak izlediğimiz Taissa Farmiga ve iki Oscar ödüllü Dianne Wiest gibi isimler de seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin senaryosunda ise Oscar adaylığı kazanan Yargıç filminin senaristi Nick Schenk'in imzası bulunuyor.

    Henüz hiçbir festivalde seyirci karşısına çıkmamış olan suç-gerilim türü "The Mule" filmi 14 Aralık’ta Amerika’da seyircilerin karşısına çıkcak. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top