Hesabım
    "Avengers 4: Endgame"in Çok Beklenen Fragmanı Rekor Kırdı!

    "Avengers 4: Endgame"in ilk fragmanı 24 saat içerisindeki izlenme sayısı ile tarihe geçti.

    Avengers 4: Endgame'in fragmanı izlenme sayısı ile tarihe geçti. Bildiğiniz üzere Avengers 4: Endgame'in merakla beklenen fragmanı üzerinde bir hayli konuşuluyordu. Bugün, yarın yayınlanacak diye günlerce beklediğimiz fragman, yerek saatimiz ile geçtiğimiz Cuma akşama doğru yayınlandı. İnsanları bilgisayar ekranlarına kitleyen fragman, kimi Marvel hayranlarını gözyaşlarına boğarken, kimileri için sevdikleri kahramanlara kavuştukları bir müjde oldu.

    Dünya çapında tekrar tekrar izlenen fragman izlenme sayısı ile de tarihe geçmeyi başardı. Marvel'ın 3. Evre'sini sonlandıracak ve tahminen Örümcek-Adam ile Captain Marvel'ın başını çektiği yeni bir evreyi başlatacak olan "Avengers 4: Endgame"in ilk fragmanı, yayınlandıktan sonraki ilk 24 saat içinde 289 milyon seyirci tarafından izlendi. Tarihte 24 saat içinde en çok izlenen fragman olma rekorunu kıran film, kendi öncülünü geçmiş oldu.  "Avengers 4: Endgame"den önce aynı rekor, 230 milyon görüntülenme alan Avengers: Infinity War fragmanına aitti. Marvel yeni rekorunu sosyal medya üzerinden yayınladığı bir gönderi ile kutladı ve hayranlara teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmedi. Gönderide; "Dünyanın en büyük hayranlarına, oyunun başlangıcından sonuna dek var olduğunuz ve 24 saat içinde 289 milyon görüntüleme ile Marvel Studios’un Avengers: Endgame'ini tarihinin en çok görüntülenen fragmanını yaptığınız için teşekkürler!" denildi.

    Marvel Sinematik Evreni'nde taşları yerinden oynatan Avengers Infinity War'un ardından kahramanlarımızın neler yapacağını merak ettiğimiz devam filminde kadro değişmiyor. Kaptan Amerika'ya Chris Evans, Black Widow'a Scarlett Johansson, Iron Man'e Robert Downey Jr., Hulk'a Mark Ruffalo, Thor'a Chris Hemsworth, Hawkeye'a Jeremy Renner, Ant-Man'e Paul Rudd ve Nebula'ya Karen Gillan hayat veriyor. Oscar ödüllü Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel da filmde boy gösterecek.

    "Avengers 4" Fragmanı Burada!

    Russo Kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği "Avengers: Endgame" 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak. "Avengers Infinity War"un ardından Marvel evrenindeki pek çok süper kahramana veda etmiştik. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek AdamBlack Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek ço kahraman Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştu. Bakalım devam halkasında neler yaşanacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Avengers 4'ün Çekimleri Başladı!
    • "Avengers 4"ün İsmi Açığa mı Çıktı?
    • "Avengers 4" İpuçları Bu Fotoğrafta mı Saklı?
    • "Avengers 4" Fragmanı Ne Zaman Çıkacak?
    • "Avengers 4" Fragmanı Burada!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top