Hesabım
    Merakla Beklenen "Captain Marvel"dan Yeni Poster Var!

    Brie Larson başrollü "Captain Marvel"dan yeni bir poster yayınlandı.

    Merakla beklenen süper kahraman filmi Captain Marvel'dan uluslararası bir poster geldi. Marvel evreninin gelmiş geçmiş en güçlü süper kahramanını beyaz perdeye taşıyacak olan filmden gelen yeni posterde, ünlü süper kahraman Carol Denvers, namı diğer Captain America'yı görüyoruz. Süper kahramanın üzerinde de Dünya'ya geldiğinde onun için özel olarak yapılan üniforması var.

    Film, Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe kimi görüntüler hatırlamaya başlar. Geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç kadının güvenebileceği tek kişi ise SHIELD çalışanı Nick Fury'dir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir...

    Brazil Comic Con

    Filmin uzaylı kadrosunda; Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli savaşçı ve Captain Marvel'ın akıl hocasını yakışıklı oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva'ya ise Humans'ın Anita'sı Gemma Chan canlandırıyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning de erdemli Kree ırkına dahil bir karakter olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak.

    Filmin dünyalıları da zengin. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury, Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch ise Carol'ın en eski arkadaşlarından biri olan Monica Rambeau rolünde boy gösterecek. 

    Solo filmiyle 8 Mart 2019 tarihinde sinema salonlarımıza konuk olacak olan Captain Marvel, merakla beklenen Avengers: Endgame'de de seyircilerin karşısına çıkacak. Captain Marvel'ın serinin bir önceki filmi Avengers: Infinity War'da yaşanan trajediyi düzeltmek konusunda önemli bir rol oynayacağı öngörülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top