Hesabım
    Merakla Beklenen “Alita: Savaş Meleği”nden Yeni Fragman Geldi!

    Bilim kurgu ve aksiyon filmi “Alita: Savaş Meleği”nin yeni fragmanı yayınlandı.

    Terminatör”, “Titanik” ve “Avatar” gibi yapımların arkasındaki isim James Cameron’ın yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği bilim kurgu ve aksiyon filmi "Alita: Savaş Meleği"nin yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Günah Şehri”, “Dehşet Gezegeni” ve “Ustura” gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Labirent” serisinden tanıdığımız Rosa Salazar, iki Oscar ödüllü Christoph Waltz, Oscar ve Altın Küre ödüllü Jennifer Connelly, “Tam Gaz”da izlediğimiz Eiza González, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, “Ay Işığı” ile geçtiğimiz sene Oscar kazanan Mahershala AliKeean JohnsonJeff Fahey ve Casper Van Dien yer alıyor.

    Sayborg olan genç Alita kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido onu yanına alır ve sayborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo ise Alita’nın anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

    “Alita: Savaş Meleği” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top