Hesabım
    Jason Mitchell’lı “Tyrel” Klibinde Aksanlar Yarışıyor!

    Yılın en iyi bağımsız filmlerinden “Tyrel”den yeni bir klip geldi.

    Prömiyerini yılın başında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren bağımsız komedi ve drama filmi “Tyrel”den yeni bir klip yayınlandı.

    Straight Outta Compton” ve “Savaştan Sonra” filmleri ile yıldızı parlayan Jason Mitchell’ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Ay'da İlk İnsan”da boy gösteren Christopher AbbottRoddy Bottum, “Arrested Development”ın yıldızı Michael CeraPhilip Ettinger, geçen sene “Kapan”da izlediğimiz Caleb Landry JonesMichael Zegen ve Altın Küre adayı Ann Dowd yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise Sundance ödüllü Sebastián Silva oturuyor.

    Tyler, bir arkadaşının davetiyle Catskill Dağları’nda tanımadığı bir grup erkeğin kutladığı bir doğum günü partisine katılır. Oraya varır varmaz iki şeyin farkına varır; gruptaki tek siyahi odur ve hafta sonu boyunca bol miktarda alkol alınacaktır. Tyler herkes tarafından hoş karşılansa da tanımadığı bir grup beyaz erkek arasında kendini biraz tedirgin hisseder. Testosteron ve alkol kontrolden çıkmaya başlayınca, Tyler’ın kendini güvende hissetmediği durumu kabus gibi bir hal almaya başlar.

    Amerika’da geçtiğimiz günlerde gösterime giren “Tyrel”in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top