Hesabım
    Jordan Peele’in Yeni Filmi “Us”ın Konusu Belli Oldu!

    Merakla beklenen korku filmi “Us” 15 Mart 2019’da sinemalarımıza konuk olacak.

    4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Kapan” ile geçtiğimiz sene ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan Jordan Peele’in yeni filmi “Us”ın konusu belli oldu.

    Korku ve gerilim türündeki “Us”, arkadaşları ile birlikte gevşemek ve rahatlamak için çocuklarını yazlıklarına götüren bir çifte odaklanıyor. Ancak hava karardıktan sonra gelen birkaç davetsiz misafir ile birlikte ailenin huzuru kaybolur, yerini gerginlik ve kaos alır. Filmin konusunun bilinçli bir şekilde üstü kapalı tutulduğu açıkça anlaşılıyor. Filmde çifti Lupita Nyong’o ve Winston Duke, arkadaşlarını ise Elisabeth Moss canlandıracak.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde eden harikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    Merakla beklenen “Us” ülkemizde 15 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top