Hesabım
    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"ndan Yeni Altyazılı Fragman Var!

    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"ndan yeni altyazılı fragman yayınlandı.

    Godzilla: Canavarlar Kralı'ndan yeni bir altyazılı fragman geldi. Trick r Treat ve Krampus (Yılbaşı Kabusu) gibi korku/gerilim filmleri ile tanınan Michael Dougherty'nin yönetmen koltuğuna oturduğu devam filmi, beyaz perdenin ikonik canavarlarından birini tekrar seyircilerin önüne çıkarıyor. Gelen yeni fragmanda canavarın dehşeti pek çok tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Bir kez daha insanlık bu canavarların önünde bir hayli çaresiz kalıyor.

    Gareth Edwards'ın 2014 yapımı Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan filmin kadrosunda; Stranger Things'in Eleven'ı olarak ünlenen ve kısa sürede geniş bir hayran grubu edinen sempatik yıldız Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler, "Korku Seansı" serisi ve Bates Motel'in Oscar adaylığı bulunan güzel yıldızı Vera Farmiga, kötü adam rollerinin aranan yüzü Charles Dance, 2 Oscar adayı Sally Hawkins, 3 Altın Küre adaylığı bulunan Bradley Whitford, Oscar adayı Ken Watanabe, Altın Küre adayı başarılı oyuncu Ziyi ZhangSilicon Valley ile yıldızı parlayan Thomas Middleditch yer alıyor.

    Yeni devam halkası, Kripto-zooloji ajansı Monarch'ın kahramanca çabalarını takip ederken, yeni yeni canavarları da seyircilerle buluşturuyor. Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah ile çatışan tehlikeli Godzilla da bu devasa boyutlardaki güçlü canavarların arasında yer alıyor. Bu efsane oldukları sanılan antik süper türler tekrar yükselip de karşı karşıya geldiğinde hepsi üstünlük için mücadeleye girişiyor. Bu tehlikeli ve katastrofik mücadele sırasında insanlığın var oluşunun dengesi de pamuk ipliğine bağlı bir hale geliyor.

    The Hangover ve War Dogs filmlerinin de görüntü yönetmenliğini yapmış olan Lawrence SherGuardians of the Galaxy Vol. 2'nin Emmy ödüllü yapım tasarımcısı Scott Chambliss, Star TrekGörevimiz Tehlike 3 ve Transformers'ın kurgu editörü Roger BartonX-Men serisinin pek çok filminde görev alan kostüm tasarımcısı Louise Migenbach ve son olarak "Godzilla" ve Life of Pi'ın Oscar ödüllü VFX süpervizörü (görsel efekt süpervizörü) Guillaume Rocheron filmin güçlü teknik ekibini oluşturuyor.

    Merakla beklenen "Godzilla: Canavarlar Kralı" filmi 31 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin beğenisine sunulacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top