Hesabım
    "Bumblebee"den Dublajlı Teaser Burada

    Transformers spin-off filmi "Bumblebee"den yeni dublajlı teaser var.

    Bumblebee filminden dublajlı tanıtım videosu geldi. 2007 yılında başlayan Transformers serisi sonunda spin-off projelerine de geçti. "Transformers" serisinin spin-off projesi "Bumblebee", serinin en sevilen autobotlarından genç, sarı tosbağanın hikayesine odaklanıyor. 2011 yılında “İz Peşinde” filmiyle Oscar adaylığı kazanan, Uzay Oyunları ve The Edge of Seventeen gibi filmlerde karşımıza çıkan güzel yıldız Hailee Steinfeld’in başrolünü üstlendiği film, Bumblebee'nin kökenine dair bir bakış sunuyor.

    1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie (Hailee Steinfeld) ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobot'u peşindeki decepticonlar'dan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır. Bu süreçte birden fazla araca dönüşebilme özelliğe sahip oldukları için Triple Changers olarak anılan kötü autobotlar da Bumblebee'nin peşini bırakmayacaktır...

    Filmin oyuncu ve seslendirme kadrosu da bir hayli geniş. Amerikan Güreşi programından oyunculuğa yükselen John Cena, başarılı oyuncu Pamela AdlonStephen SchneiderJorge Lendeborg Jr.Jason DruckerKenneth ChoiRicardo HoyosAbby QuinnRachel Crow, usta yıldız Angela Bassett ve yakışıklı oyuncu Justin Theroux gibi isimler filmin kadrosunda yer alırken, sevimli autobot Bumblebee'yi ise Labirent serisi ve Teen Wolf ile Hollywood'ta adını duyuran yakışıklı oyuncu Dylan O'Brien seslendiriyor.

    Oscar adaylığı kazanan fantastik animasyon filmi “Kubo ve Sihirli Telleri le beğeni toplayan Travis Knight'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği "Bumblebee" filmi ülkemizde 21 Aralık tarihinde sinemalarımıza uğrayacak. Bakalım yeni Transformers macerası nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top