Hesabım
    Bonnie & Clyde Gerilimi "The Highwaymen"den İlk Kare!

    Bonnie ve Clyde'ın yakalanışını anlatan "The Highwaymen" filminden ilk kare yayınlandı.

    Dönemsel suç draması The Highwaymen'den ilk kare yayınlandı. Amerika'nın en ünlü kanun kaçağı çifti olan Bonnie ve Clyde'ın peşinde sürüp giden kovalamacayı ve onları yakalamayı başaran isimsiz dedektiflerin hikayesini anlatan "The Highwaymen" filmi, kapitalizme ateş püsküren halkın gözünde Robin Hood statüsüne yükselerek kahramana dönüşen gangster çifte dair bilinmeyen bir hikayeyi gün yüzüne çıkarıyor.

    1990 yapımı western Kurtlarla Dans filmi ile 2 Oscar ödülünün sahibi olan Kevin Costner ve Skandalın Adı Larry FlyntThe Messenger ve son olarak da geçtiğimiz yıl eleştirmenlerin favorilerinden olan Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri filmleri ile Oscar adaylığı kazanan Woody Harrelson'ın başrollerini üstlendiği suç draması, John Lee Hancock'un imzasını taşıyor. Amerikalı yönetmen, Oscar ödüllü Kör Nokta ve Oscar adaylığı kazanan Mr. Banks filmlerinin kamera arkasında yer alan isimdi. Filmin senaryosunda, yönetmenle birlikte senarist John Fusco'nun imzası bulunuyor.

    Netflix

    FBI ve en son adli tıp teknolojisinin tüm gücü bile ülkenin en kötü şöhretli suçlularını yakalamak için yeterli olmamaktadır. Teknolojinin altından kalkamadığı bu iş için, emekliye ayrılmış iki eski Teksas korucusundan yardım istenir. 1934'te Frank Hamer ve eski ortağı Maney Gault, Bonnie ve Clyde'ı yakalamak için emeklilikten geri dönerler. Bonnie ve Clyde döneminden önce görevden ayrılmış olan ikili, suç çılgınlığına son vermek için özel soruşturmacı olarak görevlendirilmiştir. Çiftin 13 cinayetin yanı sıra birkaç soygun ve hırsızlık yaptığı bilinmektedir. İçgüdülerine ve eski usul yöntemlerine güvenmek zorunda olan ikili işe koyulur. Amerikan suç tarihinin en ünlü suçluları ile girişilen kedi fare oyunu böylece başlamış olur. Hamer ve Gault, gangster çifti yakalamak için bütün detayları incelikle hesaplamak zorundadır...

    Suç filminin kadrosunda Costner ve Harrelson'a ek olarak; Oscar ödülü sahibi usta oyuncu Kathy Bates, Fear of the Walking Dead'in Madison Clark'ı Kim DickensPreacher dizisinin Hugo Root'u W. Earl Brown, dizilerin ve beyaz perdenin meşgul aktörlerinden John Carroll Lynch, yakışıklı oyuncu Thomas Mann ve  William Sadler da yer alıyor.

    Filmin vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top