Hesabım
    “Kral Olacak Çocuk” Posterinde Dünya Kurtarılmayı Bekliyor!

    Fantastik macera filmi “Kral Olacak Çocuk”un yeni posteri yayınlandı.

    Sinemaseverleri günümüz ile tarihin tozlu sayfaları arasında bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan fantastik macera filmi “Kral Olacak Çocuk”un yeni posteri görücüye çıktı.

    Başrolünü 14 yaşındaki İngiliz oyuncu Louis Serkis'in üstlendiği filmde Dean Chaumoo'nun canlandırdığı Bedders, Tom Taylor'ın canlandırdığı Lance ve Rhianna Doris'in canlandırdığı Kaye, Alex'in yakın arkadaş grubunu oluştururken, Merlin'in yaşlılığına üç Altın Küre adayı usta aktör Patrick Stewart, gençliğine ise Angus Imrie hayat veriyor. 2011 yapımı “Uzaylıların Şafağı”nın BAFTA adayı yönetmeni Joe Cornish’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin kötü karakterini “Mission: Impossible” serisinin sevilen yıldızı Altın Küre adayı Rebecca Ferguson canlandırıyor.

    İngiltere'de yaşayan Alex 12 yaşında küçük bir çocuktur. Arkadaşları olsa da okulun en havalı çocuğu olmaktan çok uzaktadır ve okuldaki kabadayılarla her gün uğraşmak zorundadır. Ancak bu sıradan hayatında çok büyük gördüğü günlük sorunları, muhteşem bir keşif yapmasıyla birlikte ufacık kalır. Alex şans eseri, tarihteki en büyülü objelerden biri olan efsanevi kılıç Excalibur'u bulur. Artık tarihteki en güçlü savaş aleti İngiltere'nin en güçten yoksun çocuğunun elleri arasındadır. Asıl macera, Alex'in kötü niyetli Ortaçağ büyücüsü Morgana'yı öğrenmesi ile başlayacaktır. Güçlü büyücü Merlin'in de dahil olduğu bu macerada Alex ve en yakın arkadaş grubu, Morgana'nın dünyayı dize getirme planına engel olmak zorundadır. Artık dünyanın ve bilinen tarihin kaderi dört küçük çocuğun ellerindedir.

    “Kral Olacak Çocuk” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top