Hesabım
    Brec Bassinger “47 Meters Down - Uncaged” Kadrosunda!

    “47 Meters Down - Uncaged” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz sene vizyona giren ve 5.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 61 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Denizde Dehşet”in merakla beklenen devam filmi “47 Meters Down - Uncaged” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Hulu’nun “All Night” dizisinde rol alan ve DC’nin gelecek dizisi “Stargirl”ün başrolü için seçilen genç yıldız Brec Bassinger filmin kadrosuna dahil oldu.

    Yönetmenliğini bu sene “Ziyaretçiler: Gece Avı” ile karşımıza çıkan ve aynı zamanda ilk filmi de yöneten Johannes Roberts’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda John Corbett, Sophie Nelisse, Sistine Stallone, Brianne Tju, Davi Santos, Khylin Rhambo, Nia Long ve Corinne Foxx gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “47 Meters Down - Uncaged”, Brezilya’daki bir su altı şehrine dalış düzenleyen beş sırt çantalı gezgine odaklanıyor. Çok geçmeden yalnız olmadıklarını fark eden gençler, sinirli bir köpek balığı ile birlikte su altı mağaralarında mahsur kalıyor. Filmin yönetmeni projeyi, 2005 yapımı “Cehenneme Bir Adım” filminin su altı versiyonu olarak tanımlıyor.

    Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti’nde başlanan film, Amerika’da 28 Haziran 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top