Hesabım
    Sandra Bullock’lu “Bird Box”tan Yeni Altyazılı Fragman!

    Netflix yapımı gerilim filmi “Bird Box”tan yeni fragman geldi.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü sevilen oyuncu Sandra Bullock’u başrolüne yerleştiren gizem ve gerilim filmi “Bird Box”ın ikinci altyazılı fragmanı yayınlandı.

    Merakla beklenen filmde başrol isme Altın Küre ve Emmy sahibi Sarah Paulson, “Ay Işığı”ndan hatırladığımız Trevante RhodesJacki Weaver, “Alita: Savaş Meleği”nin yıldızı Rosa SalazarDanielle Macdonald, geçen sene “Kapan”da izlediğimiz Lil Rel HoweryTom HollanderColson BakerBD Wong ve iki Oscar adaylığı bulunan usta aktör John Malkovich gibi isimler eşlik ediyor. Josh Malerman’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini Emmy ödüllü Danimarkalı yönetmen Susanne Bier üstleniyor.

    “Bird Box”, peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu ediyor. Her şey tam beş yıl öncesinde başlamıştır. Başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmamıştır. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde kalan aile, bugünlere her adımlarını planlayarak gelmiştir. Ailesini güvende olabilecekleri bir yere götürmenin hayalini kuran Malorie ve çocukları için artık gitme vakti gelir. Ancak bu yolculuk oldukça tehlikelidir. Tek bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. Her şeyden önemlisi de yolculuk sırasında ne olursa olsun gözlerinin bağlı olması gerekir. Zekalarına ve geliştirdikleri duyma yetilerine güvenerek çıktıkları bu yolculukta Malorie ve çocukları yalnız değildir. Peki onların peşinde olan insan mı, hayvan mı, yoksa bir canavar mıdır?

    “Bird Box” 21 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top