Hesabım
    “Alita: Savaş Meleği” Posterinde Savaş Başlıyor!

    “Alita: Savaş Meleği”nden gelen posterde savaşa hazırlık var.

    Merakla beklenen Alita: Savaş Meleği filminden yeni bir poster geldi. Gelen posterde genç Alita'yı savaşa hazır bir şekilde buluyoruz. Eline kılıcını almış olan Alita intikamını almaya ve şehrindeki çarpık düzenle mücadele etmeye kararlı görünüyor. Filmin yönetmen koltuğunda, “Günah Şehri”, “Dehşet Gezegeni”, “Ustura” ve "Günbatımından Şafağa" gibi seyircilerin beğenisini kazanan filmlerin kamera arkasında yer alan, Cannes ödüllü yönetmen Robert Rodriguez oturuyor.

    1990 yılında Yukito Kishiro tarafından yaratılan cyberpunk manga serisi "Battle Angel Alita" temel alınarak beyaz perdeye uyarlanan film, genç Alita'nın kendisini yeniden keşfederek adalet için mücadele etmesini konu ediniyor. Avatar ve Titanik gibi unutulmaz filmlerin usta yönetmeni James Cameron, filmin senaristleri ve yapımcıları arasında yer alıyor. Filmin senaryosunda usta yönetmene ek olarak filmin kamera karasında geçen Rodriguez'in ve Laeta Kalogridis'in imzası bulunuyor.

    20th Century Fox

    Sayborg olan genç Alita kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido onu yanına alır ve sayborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo ise Alita’nın anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır...

    Genç Alita, “Labirent” serisinden tanıdığımız Rosa Salazar'ın görsel efektlerle birleştirilmesi ile hayat bulurken, bilim kurgu-aksiyon filminin kadrosunda ayrıca; iki Oscar ödüllü usta oyuncu Christoph Waltz, Oscar ve Altın Küre ödüllü Jennifer Connelly, “Tam Gaz”da izlediğimiz güzel yıldız Eiza González, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin seksi yıldızı Michelle Rodriguez, “Ay Işığı” ile geçtiğimiz sene Oscar kazanan başarılı oyuncu Mahershala AliKeean JohnsonJeff Fahey ve Casper Van Dien de yer buluyor.

    Merakla beklenen “Alita: Savaş Meleği” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top