Hesabım
    Tika Sumpter & Jamie Lee Curtis'li "An Acceptable Loss"tan Fragman Geldi!

    Tika Sumpter ve Jamie Lee Curtis başrollü "An Acceptable Loss"tan fragman yayınlandı.

    Tika Sumpter ve Jamie Lee Curtis başrollü An Acceptable Loss'tan fragman var. Gerilim dram türündeki "An Acceptable Loss" filminde, Gossip Girl filminin Raina Thorpe'u güzel yıldız Tika Sumpter ve Cadılar Bayramı serisinin ikonik oyuncusu Jamie Lee Curtis, yalan, komplo ve ihanet sarmalına çekiliveriyor. Filmin yönetmen koltuğunda, FringeChicago FireThe Wire ve CSI: Miami gibi başarılı dizilerin yanı sıra Halloween: The Curse of Michael Myers filminin de yönetmenliğini üstlenen Joe Chappelle oturuyor. Senaryosunu da Chappelle'in üstlendiği "An Acceptable Loss" filmi, yönetmenin 18 yılın ardından ilk uzun metraj yapımı olacak.

    Elizabeth "Libby" Lamm ABD’nin üst düzey ulusal güvenlik danışmanlarından biridir. Vatansever kadın elinde bulundurduğu bilgilerle hükümeti indirebileceğinin farkındadır. Hedefe ulaşmak için her şeyi göze alan acımasız bir politikacı olan Rachel Burke’un ile birlikte çalıştığı dönem çok tartışmalı bir askeri harekata onay verir. Bu harekatın sonuçları ise oldukça kanlı ve yıkıcı olur. Libby, aradan geçen yılların ardından şimdi aralarında Rachel’ın da bulunduğu karanlık geçmişinden eski çalışma arkadaşları tarafından tehdit edilmektedir. Rachel'a destek veren bir diğer isim de, Libby'i takıntı haline getirmiş olan inatçı personel şefi Adrian'dır. Yalan, komplo ve ihanet üçgeni içerisinde sıkışıp kalan Libby, her şeyi ortaya çıkarmaya kararlıdır. Gerçekleri söylemesiyle vatan hainliği ile yaftalanacak olan Libby, her şeyi göze alarak hükümetin en alt kademesinden en üst düzey yetkilisine kadar uzanan büyük bir sırrı açığa çıkarmak için yola koyulur. Gerçekleri ortaya çıkartmak demek kendi ülkesine karşı hareket etmek olsa bile Libby ölenlerin sesi olacaktır...

    Genellikle dizilerden tanıdığımız sempatik oyuncu Ben Tavassoli, Chicago Med, "Chicago Fire" ve Code Black gibi aksiyonu bol dizilerinin aranan kahramanlarından Jeff Hephner ve Alex Weisman, Tony ödüllü Amerikalı oyuncu Deanna Dunagan ve dizilerde sık sık karşımıza çıkan Clarke Peters filmin kadrosunda yer alırken, filmin yapımcılığını ise Colleen Griffen üstleniyor.

    Prömiyerini Chicago Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren gerilim filmi ardından Virginia Film Festivali'nde seyircilerin karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top