Hesabım
    Aslı İnandık'lı "Aslı Gibidir"den Fragman Var!

    Aslı İnandık'ın başrolünü üstlendiği komedi filmi "Aslı Gibidir"den fragman geldi.

    Aslı İnandık'ın başrolünü üstlendiği Aslı Gibidir filminden fragman yayınlandı. Yerli komedinin sevilen kadınlarından biri olmaya başlayan sempatik oyuncu Aslı İnandık'ın oyuncu olmanın hayalini kuran genç bir kadına hayat verdiği romantik komedi filmi "Aslı Gibidir", seyircilerini renkli bir maceraya davet ediyor.

    Genç bir kadın olan Aslı, yıllardır oyuncu olmanın hayalini kurmaktadır. Ailesine bağlı olan genç kadın, onların isteğini geri çevirmeyip ilk üniversitesini onların tercihine göre belirler. Ancak hayallerinden asla vazgeçmez ve yeniden sınavlara hazırlanıp ikinci üniversite olarak özel bir konservatuvarın oyunculuk bölümünü kazanır. Hayallerine adım adım yaklaşan Aslı'nın bu başarısı ailesinin tepkisine neden olur. Ailesi, kızlarının oyuncu olmasını istemediği için ona destek olmayacaklarını söylerler. Ancak ne olursa olsun konservatuvarda okumaya kararlı olan Aslı, ne yapacağını düşünürken kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulur. 'Dublörler Kulübü'ne adımını atan Aslı, burada bir yandan okul için para kazanırken bir yandan da yeteneğini sergileme imkanı bulur. Adeta ikinci yuvası olduğu 'Dublörler Kulübü'nde hayatının macerasını yaşayan Aslı’nın yaşamı aşk kapısını çaldığında bambaşka bir hal alır...

    Yönetmen koltuğunda, daha önce Hep Yek ve Hayalet Dayı'ya imza atmış olan yönetmen Ali Yorgancıoğlu’nun oturduğu komedi filmi "Aslı Gibidir"in kadrosunda Aslı İnandık'a, emektar oyuncular Nazlı TosunoğluTuna Orhan, Ayten Uncuoğlu, yakışıklı oyuncu Ahmet Olgun Sünear, Toygan Avanoğlu, komedinin sevilen isimlerinden Enis Arıkan, güzel yıldız Seda Türkmen, sempatik oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Melis Kaygılaroğlu, Berkay TulumbacıAslı Turanlı ve Tuğçe Karabayır gibi isimler eşlik ediyor.

    Komedi filminin senaryosunda Evren ErdoğanAyşe Balıbey Tanıl ve Bener Karaçor'un imzası bulunuyor. Görüntü yönetmenliğini, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?7 Kocalı HürmüzEve Dönüş: Sarıkamış 1915 ve Neredesin Firuze gibi başarılı yerli filmlerde görüntü yönetmenliği yapmış Hayk Kirakosyan'ın üstlendiği komedi filminin müziğini ise müzisyen Uğur Ateş üstleniyor.

    Yepyeni yerli komedi komedisi "Aslı Gibidir" 25 Ocak 2019 tarihinde sinemalarımızda seyircileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top