Hesabım
    "Doctor Strange 2" İçin Tanıdık Yüzler Geri Dönüyor!

    "Doctor Strange 2"nin kadrosundan sevindiren gelişmeler geldi.

    Doctor Strange 2 filminden müjdeli haberler geldi. Marvel Sinematik Evreni'nde 3. evreyi kapatıp 4. evreyi başlatacak olan yeni devam filmi Avengers: Endgame için heyecanın dorukta olduğu bu zamanlarda, Marvel evreninin karizmatik büyücüsü Doktor Strange'ten de bir haber var. Avengers: Infinity War'un (Avengers: Sonsuzluk Savaşı) sonunda bizleri acılara gark eden olaylar yaşanmış ve sevdiğimiz süper kahramanların birçoğunu kaybetmiştik. Zaman Taşı'nın koruyucusu Doktor Strange de yitip giden süper kahramanların arasındaydı. Marvel hayranlarının yüreklerini dağlayan bu acıyı hafifletmek adına bir müjdemiz var; Doctor Strange 2 filminde tanıdık yüzler yeniden seyircilerin karşısına çıkacak!

    The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre; Marvel Studios'ta "Doktor Strange"in devam halkası için çalışmalar başladı. Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci KuvvetBilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch'in ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat vereceği devam filminde, ilk filmin tanıdık yüzleri de geri dönecek.

    İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson'ın devam halkasında da kamera arkasına geçeceği kesinleşirken, Strange'in sadık yardımcısı usta Wong rolünde Benedict Wong da devam halkası için ismi kesinleşen oyuncular arasında... Christine Palmer karakterine hayat veren güzel oyuncu Rachel McAdams'ın da devam filminde boy göstereceği dedikoduları mevcut. Filmin kötü karakteri için ise Doctor Strange çizgi romanlarında sıklıkla boy gösteren Nightmare'in adı geçiyor. Rüya boyutunda yaşayan karakter pek çok kez mistik sanatlar ustasıyla karşı karşıya gelmişti.

    Film için senarist arayışı devam ediyor. Ancak ilk filmin senaryosunda yönetmen Derrickson'ın ortak senaristlik yapmış olduğu düşünülürse, senaryoyu da onun üstlenmesi şaşırtıcı olmaz. İlk filmin diğer ortak senaristi C. Robert Cargill de senaryoda imzası bulunacak isimlerden biri olabilir.

    İlk filmde Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Ancient One'ı, Mads Mikkelsen filmin kötü adamı usta Kaecilius'u ve 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor da Ancient One'ın sağ kolu Baron Mordo'yu canlandırmıştı. Baron Mordo'nun devam halkasında da seyirci karşısına çıkma ihtimali yüksek. Mordo, Strange ve Ancient One'ın doğaya meydan okuyan büyüleri yüzünden onlardan uzaklaşmış ve eski hayatını geride bırakarak büyücülerin dünyasını temizlemek için yola çıkmıştı. Ancak devam filminin kötü karakteri Mordo olmayacak. Yavaş ancak derinden bir şekilde Doktor Strange'le karşı karşıya geleceğini bildiğimiz karakteri ilerideki bir devam filmine sakladıkları biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top