Hesabım
    Kenneth Branagh İmzalı “All Is True”dan Bir Fragman Daha!

    William Shakespeare biyografisi “All Is True”dan yeni fragman geldi.

    Dört Oscar ve dört Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh’ın başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği biyografik drama filmi “All Is True”dan bir fragman daha görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme Oscar ödüllü usta oyuncu Judi Dench, iki Oscar adaylığının yanı sıra filmografisine ölümsüz roller sığdırmayı başaran Ian McKellen, “Frontier” dizisinin Chaulk'u Kathryn Wilder, “Born To Kill” dizisinin Helen Deverill'i Lolita Chakrabarti, tiyatrocu Michael Rouse, “The Terror”ün Thomas Hartnell'i Jack Colgrave Hirst ve Matt Jessup eşlik ediyor. Filmin senaryosuna ise deneyimli senarist Ben Elton imza atıyor.

    “All Is True”, ünlü oyun yazarı William Shakespeare'in son günlerine kapsamlı bir bakış sunuyor. Hikaye 1613'te, Shakespeare'in çağın en büyük yazarı olarak kabul edildiği bir dönemde geçiyor. Fakat 1599 yılında Shakespeare'in oyuncular topluluğu tarafından inşa edilen ünlü Globe Tiyatrosu, 29 Haziran 1613'de yangında yerle bir olur. Bunun sonucu olarak ünlü Shakespeare, sorunlu geçmişi ve ihmal ettiği ailesi ile yüzleşmesi gereken Stratford'a geri döner. Tek oğlu Hamnet'in ölümünün acısını içinden atamayan Shakespeare, karısı ve kızları ile olan ilişkilerini düzeltmek için mücadele eder. Bir koca ve bir baba olarak kendi başarısızlıkları ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalan Shakespeare, gerçeği bulmak için kişisel bir arayışa girişir. Bu arayış birbirleriyle savaş halindeki bu ailenin sırlarını ve yalanlarını açığa çıkaracaktır.

    “All Is True” 21 Aralık tarihinde Amerika’da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top