Hesabım
    Aaron Sorkin’in Yöneteceği “The Trial of the Chicago 7” Askıya Alındı!

    Aaron Sorkin’in "The Trial of the Chicago 7" macerası başlamadan bitti.

    Birkaç İyi Adam”, “Sosyal Ağ” ve “Kazanma Sanatı” gibi unutulmaz filmlerin senaryolarına imza attıktan sonra geçtiğimiz sene yönetmenliğine merak salan ve “Molly's Game” için ilk kez kamera arkasına geçen Oscar ödüllü Aaron Sorkin’in ikinci yönetmenlik denemesi olması beklenen “The Trial of the Chicago 7”dan kötü haber geldi. Filmin yapım şirketi Amblin Partners’ın bütçe endişeleri nedeniyle projeyi askıya aldığı açıklandı.

    “The Trial of the Chicago 7”, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanacaktı. Duruşma ülkeyi şaşkına çevirmiş ve ABD hükümetini zayıflatmayı amaçlayan kargaşa ile ilgili bir tartışma yaratmıştı.

    Oyuncu kadrosu şekillenmeye başlayan filmde “Her Şeyin Teorisi” ile Oscar ve Altın Küre kazanan Eddie Redmayne, “Borat”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Sacha Baron Cohen ve “Vahşiler” ve “White Boy Rick” filmlerinde boy gösteren Jonathan Majors’ın rol alacağı kesinleşmişti. Filmin çekimlerine önümüzdeki yılın Şubat ayında başlanması bekleniyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Aaron Sorkin’in Yeni Filmi “The Trial of the Chicago 7” Kadrosunu Genişletiyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top