Hesabım
    "Birds Of Prey"in Kadrosuna Komedyen Ali Wong da Katıldı!

    "Birds Of Prey" filminde karşımıza komedyen Ali Wong da çıkacak.

    Margot Robbie'li Birds of Prey'in kadrosuna komedyen Ali Wong katıldı. Ancak çizgi roman uyarlaması "Birds of Prey"in (ya da tam adıyla Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)"in) kadrosuna gelen son güncelleme Ali Wong'la da sınırlı değil. Ünlü kadın komedyenin yan rolde boy göstereceği filmin kötü adamı Victor Zsasz için de doğru oyuncu bulundu. Mafya babası Carmine Falcone'un için çalışan, Falcone'un emekli olduktan sonra Penguen olarak tanınan Oswald Cobblepot ile ittifak kuran seri katil ve tetikçi karakteri yakışıklı oyuncu Chris Messina canlandıracak.

    Zsasz karakteri ilk olarak Batman: The Last Arkham serisinin 1992 Haziran'ında yayınlanan Batman: Shadow Of The Bat'in 1. sayısında karşımıza çıktı. Kendi uluslararası şirketine ek olarak ailesinin serveti sebebiyle de çok zengin olan bir adamdı. 25 yaşında ailesi bir bot kazasında öldü ve Victor derin bir depresyona sürüklendi. Depresyonu sırasında kumara bağımlı hale gelen adam Penguen'e herşeyi kaybetti. İntihar etmeye çalıştı ama evsiz bir adamı öldürdükten sonra öldürmeye bağımlı hale geldi. Karakter kurbanlarının boğazlarını kesmesi ve onları gerçeğe yakın pozlarda bırakmasıyla biliniyor.

    Merakla beklenen filmde Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandıracağı filmde komedyen Wong'un Rosie Perez'in canlandırdığı eşcinsel dedektif Renee Montoya'nın iş arkadaşlarından biri olarak boy göstereceği tahmin ediliyor. Filme American Crime Story'den tanıdığımız Robert Catrini de dahil oldu ancak rolü hakkında hiçbir açıklama ya da dedikodu gelmedi.

    Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin Harley Quinn'le birleşerek oluşturduğu kadın kahraman ekibi, Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis'e karşı mücadele edecek. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor'un hayat vereceği karakter; False Face Society isimli çetenin lideri olarak Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Kadın kahramanlar, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışacaklar. 

    Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)"in senaryosunda ise Christina Hodson'ın imzası bulunuyor.

    Merakla beklenen "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)" 7 Şubat 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top