Hesabım
    Netflix En Çok Tekrar İzlenen Yapımlarını Açıkladı!

    Netflix'in orijinal yapımlarından hangileri tekrar tekrar izlenmiştir?

    Netflix yılın en çok yeniden izlenen orijinal içeriklerini açıkladı. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kurulan Netflix, günümüzde hayatımızda oldukça büyük bir yer kaplıyor. Sevdiğimiz film, dizi ve belgeselleri sorunsuzca izleyebildiğimiz, beğenilerimize göre yeni içerikleri keşfedebildiğimiz ve telefon, bilgisayar, televizyon gibi farklı kaynaklardan ulaşabildiğimiz bu online izleme platformu, yalnızca içerikleri bir yerde toplayıp sunmakla değil, her sene orijinal içerikleriyle de seyircilerine ulaşıyor. 

    Bu orijinal yapımlardan en çok tekrar izlenenlerin yer aldığı listenin ilk 3 basamağında gençlik romantik komedisi yer alıyor. Netflix'in verilerine göre; bu filmlerden ikisini, To All the Boys I've Loved Before ve Kissing Booth'u izleyen kişilerden %50'si en az bir kere daha izlemiş.

    Rap müzik yıldızı Roxanne Shanté'nin biyografik yapımı olan Roxanne Roxanne ile birlikte bu üç film, 1 Ocak 2018 ve 28 Kasım 2018 arasında en çok beğenilenlerdi. Ancak Netflix, sıralamaların genel görüntülenme ile hiçbir ilgisi olmadığını söyledi - bu yüzden hangi filmin daha çok seyirciye ulaştığına dair elimizde bir bilgi yok. Sadece 80 milyondan fazla seyirci tarafından izlenmiş olduklarını biliyoruz.

    Genel olarak işleyişi ve metrikleri hakkında bilgi vermekten kaçınan Netflix'ten gelen böyle bir içe bakış hiç yoktan iyidir denebilir. Netflix'in diziler hakkında verdiği izlenme verileri ise biraz daha geniş çaplıydı diyebiliriz. Netflix'ten gelen bilgiler ışığında Amerikan seyircisinin dizi seçimlerine hakim olabiliriz.

    İşte 2018 yılında Amerika'da en yüksek ortalama görüntülenme süresine sahip olan Netflix orijinal dizileri;

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top