Hesabım
    "The Kitchen"ın Görselinde Tehlikeli Kadınlar Bir Arada!

    "The Kitchen"dan gelen yeni karede mafyanın kadınları bir araya geliyor.

    Suç dramı The Kitchen'ın tehlikeli kadınları yeni görselde bir araya geliyor. “Top of the Lake” ve “The Handmaid's Tale” dizileriyle iki Altın Küre kazanan Elisabeth Moss, komedi filmleriyle tanınsa da Nedimeler filmindeki performansıya En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı bulunan Melissa McCarthy ve komedi filmlerinin Emmy ödüllü aranan yüzü Tiffany Haddish'in başrollerini üstlendiği suç dramı, eşlerinin ölümünün ardından mafyanın başına geçen üç kadının hikayesini anlatıyor.

    Warner Bros. Pictures

    Zengin kadrosunda üç Emmy ödüllü başarılı oyuncu Margo Martindale, yeni nesil “Star Wars”un General Hux’ı olarak ününe ün katan Domhnall Gleeson, Hollywood'un tanınan yüzlerinden James Badge Dale, Emmy ödülü sahibi Bill Camp, Oscar ödüllü Common, Shameless dizisinin Sue'su Alicia CoppolaWayne Duvall ve fenomen olan gençlik dram dizisi Ölmek İçin 13 Sebep'in Andy Baker'ı Brian d'Arcy James gibi isimleri bulunduran suç dramının yönetmen koltuğunda ise “Dünya Ticaret Merkezi”, “Straight Outta Compton” ve “Kan Bağı” gibi filmlerin senaristi Andrea Berloff oturuyor. "The Kitchen" ünlü senaristin ilk yönetmenlik denemesi olacak. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası bulunuyor.

    "The Kitchen" filmi, Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanıyor. 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçen filmde, FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra, İrlandalı gangsterler hapse atılır. Gangsterlerin geri de kalan eşleri ise mafyanın yönetimini üstlenir ve işleri yürütmeye başlarlar. İrlanda mafyası meselelerini kendi ellerine alan kadınlar, zamanla rekabeti ortadan kaldırmak konusunda hiç de fena olmadıklarını kanıtlayacaklardır...

    Melissa McCarthy filmde, işleri devralma konusunda kadınlara liderlik eden sevgi dolu bir anneyi canlandırırken, Tiffany Haddish yoluna çıkan kim olursa olsun öldürmekten çekinmeyen bir kadına, Elisabeth Moss da istismarcı bir kocanın çekingen eşiyken yavaş yavaş yeni hayatındaki şiddete aşık olmaya başlayan bir kadına hayat veriyor. Filmin çekimleri Doğu Harlem ve Güney Bronx'da gerçekleşti. 

    Merakla beklenen suç dram filmi "The Kitchen"ın ülkemizde 27 Eylül 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top