Hesabım
    "Dijital Esaret" ile Yeni Nesil Suçlularla Tanışın!

    "Dijital Esaret" sinema severleri yeni suçlar ve suçlularla tanıştırmaya hazırlanıyor.

    Dijital Esaret filmi sinema severleri yeni nesil suçlularla tanıştırıyor. MinT Yapım’ın yeni sinema filmi "Dijital Esaret" farklı hikayesiyle, çağın temel sorunlarından birine çarpıcı bir bakış sunuyor.  İnternet olmadan nefes bile  alamadıklarını söyleyen gençlerin işlediği suçları ve gönderildikleri sıradışı bir cezaevinde yaşadıklarını konu alan film, teknolojinin hızla gelişmesi ile ortaya çıkan yeni nesil siber suç ve suçluları ortaya çıkarıyor.

    Senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği filmin başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin yer alıyor. Aynı zamanda filmde Özgün ÇobanYeşim Alıç , Zümra Atalay, Simay Barlas, Kaan Sevi, Ufuk Meriç, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce İrem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi, Merve Sevin, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onur Alp Demir, Ozan BozburaBaran Taylan Yolalan gibi birbirinden yetenekli genç isimler de boy gösteriyor.

    Yönetmen koltuğunu ünlü senarist Birol Güven ve Emre Kavuk’un paylaştığı film; mutlulukları, arkadaşlıkları, rüyaları, sevgileri, müzikleri bile dijital olan bu insanların, işledikleri suçlar nedeniyle sıradışı bir cezaevine düşmelerini ve orada yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyacak.

    Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdi. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için son bir şansı vardır. Cezaevinden çıkmak için çabalayan gençleri bu süreçte büyük bir sürpriz bekler...

    "Dijital Esaret" 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top