Hesabım
    Pixar Animasyonu "Onwards"a Zengin Kadro!

    Pixar animasyon filmi "Onwards"ın birbirinden ünlü seslendirme kadrosu açıklandı.

    Pixar Animations'ın yeni animasyon filmi Onward'a zengin seslendirme kadrosu geliyor. Kayıp Balık Nemo, İnanılmaz Aile, Ratatuy, Vol.i, Yukarı Bak, Oyuncak HikayesiTers Yüz ve Coco gibi Oscar ödülü kazanan animasyon yapımların şirketi, animasyon sektörünün tartışmasız lideri olan Pixar'ın yeni filminde orijinal seslendirme kadrosu ağır toplarla dolu!

    Eleştirmenlerden yüksek övgüler alan Sevimli Canavarlar Üniversitesi'nin yönetmeni Dan Scanlon'un yönetmen koltuğuna oturduğu animasyon maceranın orijinal seslendirme kadrosu açıklandı. Seslendirme kadrosunda Galaksinin Koruyucuları serisinin Star Lord'u, sevilen oyuncu Chris Pratt, Pratt'le Avengers: Infinity War filminde buluşan, Marvel'ın sempatik Örümcek Adam'ı Tom HollandSeinfeld dizisinin Lorraine'i olarak akıllara kazınan, Veep dizisi ile gönüllere bir kez daha taht kuran, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü Julia Louis-Dreyfus ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer yer alıyor.

    "Pixar'da bir tür kişisel gerçeklikten gelen hikayeler yaratmaya çalışıyoruz" diyen yönetmen Scanlon, "Bu film benim erkek kardeşimle olan ilişkimden ilham alınarak hayata geçirildi." dedi. "Chris (Pratt) karakterine eşit oranda sevimlilik ve fantastik bir mizah getiriyor." diyen yapımcı Kori Rae ile aynı fikirde olan yönetmen; "Tom (Holland), oynadığı her karakterde sizi kendisine çeken, bulaşıcı bir çekiciliğe ve samimiyete sahip. Kimse Julia'dan (Louis-Dreyfus) daha komik değil ama karakterine bir sıcaklık ve sevgi dolu bir taraf getiriyor." dedi. Yapımcı Rae; "Octavia (Spencer) hepsini yapabilir. Onun karakterine getirdiği derinlik ve mizah hakkında özellikle heyecan duyuyoruz." diye ekledi.

    "Onward", babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?...

    Merakla beklenen animasyon film ülkemizde 6 Mart 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top