Hesabım
    “Küçük Kadınlar”dan Gelen İlk Karede Yıldızlar Bir Arada!

    Greta Gerwig imzalı “Küçük Kadınlar”dan ilk kare geldi.

    Geçtiğimiz sene çektiği “Uğur Böceği” ile büyük beğeni toplayan ve En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo Oscar’ına aday gösterilen yönetmen Greta Gerwig’in yeni filmi “Küçük Kadınlar”dan ilk kare huzurlarımıza sunuldu.

    Gelen karede Harry Potter serisinin Hermione’si olarak hafızalara kazınan Emma Watson, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar adaylığı elde eden Timothee Chalamet, “Lady Macbeth” filmi ile yıldızı parlayan Florence Pugh, “Sharp Objects” dizisinde rol alan Eliza Scanlen ve yönetmen Gerwing yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca toplam 21 kere Oscar’a aday gösterilen usta aktris Meryl Streep, iki Oscar adayı Laura Dern, “Better Call Saul”un üç Altın Küre adayı yıldızı Bob Odenkirk ve Oscar sahibi Chris Cooper da bulunuyor.

    Louisa May Alcott’un unutulmaz romanından beyaz perdeye uyarlanan “Küçük Kadınlar”, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

    “Küçük Kadınlar”ın ülkemizde 3 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top