Hesabım
    Mark Wahlberg'lü Komedi "Şipşak Aile"den Altyazılı Fragman

    Amerikan aile komedisi "Şipşak Aile" filminden altyazılı fragman geldi.

    Yepyeni Amerikan komedisi Şipşak Aile'den ilk altyazılı fragman geldi. “Skor Peşinde”, “Patrondan Kurtulma Sanatı 2” ve “Babalar Savaşıyor” filmleri ile tanınan Sean Anders'ın yönetmenliğini üstlendiği aile komedisi "Şipşak Aile", bir ailenin köklerine iniyor ve 'aile olma' kavramını irdelerken mizahla harmanlıyor. Birini ailenizden görmek için gerçekten kan bağı gerekli midir yoksa binbir aksilik ve denemeden geçmeyi başarmış olan sevgi asıl aile unsuru mudur? Filmin senaryosunda da yönetmen Sean Anders'la birlikte John Morris'in imzası bulunuyor.

    Filmin konusu; Pete ve Ellie birbirlerini seven, uyumlu bir çifttir. Tek istekleri ise çocuk sahibi olmaktır. Sevimli çift bir aile kurmaya karar verdiğinde koruyucu aile olarak evlat edinme yoluna başvurur. Amaçları küçük bir çocuğu evlat edinmektir ancak birbirinden tatlı üç kardeş görünce hepsini evlat edinmeye karar verirler. Kardeşlerin en büyüğü, asi bir genç kız olan 15 yaşındaki Lizzy’dir. Çift kendilerini bir gecede üç çocuklu bir aile olarak bulur. Pete ve Ellie, artık bir aile olma umuduyla, nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır. Bu süreçte birbirlerinden farklı karakterlerde olan bu 5 kişi, birbirlerine alışmalı ve uyum sağlamayı öğrenmelidir. Bu süreçte aiile dinamikleri, evlat edinme sisteminin kağıt işleri, aksaklıklar, aile sahibi olmanın ne demek olduğunu unutan çocuklar ve hassas duygular da işin içine girerek her şeyi zorlaştıracaktır...

    Babalar Savaşıyor, TransformersAyı Teddy serileri ve Deepwater Horizon  filmiyle akıllara kazınan, iki Oscar adayı yakışıklı oyuncu Mark Wahlberg ve Ruhlar BölgesiKötü Komşular ve X-Men serisi gibi yapımlarda karşımıza çıkan, iki Altın Küre adaylığı bulunan Rose Byrne’ü başrollerine yerleştiren aile komedisinin kadrosunda ikiliye; Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer, Emmy adaylığı bulunan Tig Notaro, “Transformers 5: Son Şövalye” ve “Sicario: Day of the Soldado”nun genç yıldızı Isabela Moner ve üç Emmy ödüllü Margo Martindale eşlik ediyor. 

    Film ilhamını ise senarist/yönetmen Sean Anders'in Seneca Aile Acenteleri Evlat Edinme Merkezi'yle yaşadığı çocuk evlat edinme deneyiminden alıyor. Kahkahası bol "Şipşak Aile" filmi ülkemizde 1 Şubat 2019 tarihinde sinema salonlarımıza konuk olmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top