Hesabım
    Keanu Reeves “Oyuncak Hikayesi 4” Rolü Hakkında Konuştu!

    Sevilen oyuncu Keanu Reeves’ten “Oyuncak Hikayesi 4” rolü hakkında açıklamalar geldi.

    Oyuncak Hikayesi” serisinde Buzz Lightyear karakterine sesiyle hayat veren Tim Allen, geçtiğimiz ay katıldığı bir televizyon programında sevilen oyuncu Keanu Reeves’in “Oyuncak Hikayesi 4”ün seslendirme kadrosunda yer aldığını açıklamıştı. Haberi doğrulayan Reeves devam halkasındaki rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

    Karakteri hakkında herhangi bir detay vermekten kaçınan aktör şu sözleri sarf etti:

    Beklemediğim bir anda Pixar’dan telefon geldi. Karakteri bana anlattılar ve bir süre konuştuk. Karaktere bir miktar kendi yorumumu katmama izin verdiler. Şimdiye kadar dört kayıt seansı tamamladık ve oldukça keyifliydi.

    Kariyerinin başlarında boy gösterdiği 1986 yapımı “River's Edge” filmiyle adından söz ettirmeye başlayan Keanu Reeves onlarca yılda birçok unutulmaz filmde rol alarak saygı değer bir filmografiye kavuştu. “Kırılma Noktası”, “Matrix”, “Hız Tuzağı” ve “John Wick” gibi filmlerle hatırlanan aktör şimdiye kadar yalnızca bir karaktere sesiyle hayat verdi. O karakter de 2016 yapımı “Keanu” filmindeki Keanu isimli bir kediydi.

    Tüm dünyada 1.9 milyar dolar gişe hasılatı elde eden “Oyuncak Hikayesi” serisinin devam filminin seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Tim Allen, Joan CusackKristen SchaalBonnie HuntTony HaleKeegan-Michael Key ve Jordan Peele gibi isimler yer alıyor. Hikaye detayları henüz belli olmayan filmde Woody'nin dünyadaki önceliği Andy ve Bonnie'ye bakabilmektir. Ama Bonnie isteksiz de olsa Forky isimli oyuncağını odasına koymak zorunda kaldığında Woody ile eski ve yeni arkadaşları bir yol macerasına atılıp dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini gösterirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top