Hesabım
    Kate Winslet ve Saoirse Ronan Aynı Filmde Buluşuyor!

    “God's Own Country”nin yönetmeninden yeni drama filmi geliyor.

    Oscar ve dört Altın Küre ödüllü sevilen oyuncu Kate Winslet ve henüz 24 yaşında olmasına rağmen üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan aynı filmde bir araya gelmeye hazırlanıyor. Başarılı ikili romantik drama filmi “Ammonite”ın başrollerini üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Ammonite”, 1840’lı yıllarda İngiltere’deki bir sahil şehrinde geçecek. Film, paleontolog Mary Anning (Kate Winslet) ve Londralı bir bebek bakıcısı (Saoirse Ronan) arasındaki beklenilmedik ilişkiye odaklanacak. Filmin prodüksiyonuna önümüzdeki Mart ayında başlanması bekleniyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini geçtiğimiz sene yönettiği “God's Own Country” ile En İyi İngiliz Filmi dalında BAFTA’ya aday gösterilen Francis Lee üstleniyor. Heyecan verici projenin yapımcı kadrosunda ise “Zoraki Kral” ile Oscar kazanan Iain Canning ve Emile Sherman ikilisi ve 2016 yapımı “Lady Macbeth” ile tanınan Fodhla Cronin O'Reilly yer alıyor.

    Şu sıralarda “Blackbird” filminin çekimleriyle meşgul olan Kate Winslet’ın gelecek projeleri arasında “Manou the Swift” animasyonu ve merakla beklenen “Avatar 2” bulunuyor. Saoirse Ronan’ı ise önümüzdeki sene Greta Gerwig imzalı “Küçük Kadınlar” filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top